Sidor

tisdag 24 september 2013

Det kom ett väldigt trevligt mail!

I dag är det bara 3 månader kvar till julafton, det vill man väl knappt tänka på just nu men så är det iaf. Dagarna rullar på så man blir helt knasig. Idag har det varit en sådan där dag när det ena direkt har följts av någonting annat. Kortfattat har min dag inneburit 8 Tim arbetsdag därefter ilfart tillsammans med dottern (som anlände till mitt jobb strax innan jag slutade) till Kulturskolan där sonen skulle spela gitarr. Under den korta stund som vi väntade på honom skulle vi hinna med att handla nåt att äta innan kommande träning. Pga tidsbrist så fick det bli Mac Donalds, inte det bästa alternativet men nu var det som sagt inte mycket tid att ge på. När sonen anlänt till bilen så fick han oxå lite snabbmat. Sedan iväg till sporthallen med 20 min tillgodo. Snabbt in och byta om (dottern och jag) sonens hockeyträning började inte förrän senare. Efter träningen möte med min tränarkollega. Hem med dottern, hjälpte henne med engelskaläxan, slökollade på tv:n i väntan på att sonen skulle komma hem (hade fixat skjuts till honom av en snäll förälder). Så här ser förstås inte alla dagar ut men ibland blir det mycket och då gäller det att ha styrt upp det så smidigt som möjligt och planeringen av sådana dagar är av största vikt.

Nu kommer anledningen till min rubrik på detta inlägget. När jag satt där i bilen och väntade på sonen så såg jag att jag hade fått ett mail i telefonen och började läsa det. För ett tag sedan så var jag med i en utlottning av en personlig almanacka på den fina bloggen "Fyra årstider - mitt liv på landet" Man skulle lämna en kommentar om varför man ville vinna den. Vet ni, jag vann!!!! Med tanke på hur den här dagen har varit så känner jag att jag verkligen behöver en! Nu väntar jag med spänning på när den kommer i min händer och hur jag sedan kommer att fylla den med mina dagar.

Om någon undrar vad jag skrev så var det det här:

" precis som så många andra så är jag en mamma med alldeles för många järn i elden! Önskar ibland att jag hade lika många händer som spindelmor. Jag är ensam förälder flera dagar i veckan då min make reser mycket i sitt yrke. Det gäller att ha koll på allt som behöver göras. Jag är i stort behov av en kalender där jag kan samla allt på samma ställe. Jag brukar köpa en varje år men får alltid beslutsångest innan jag bestämmer mig. Tycker alltid att de som finns ute på marknaden är så opersonliga och tråkiga. Ofta saknar de sådant som jag vill ha i min kalender men är ju tvungen att köpa en iaf. Att ha en bild på min fina familj samlad på framsidan vore härligt. Då kan jag känna deras närvaro varje gång jag öppnar den. Att äntligen få en kalender med glada färger som passar mig och att få fylla den med mitt liv vore nästan som en dröm. Mer ordning och reda i tillvaron skapar också bättre harmoni i vardagen!"


Hoppas att ni mina vänner har haft en toppendag tisdag 
och att ni fyller era dagar med liv och inte bara ert liv med dagar!
Kramelikram Veronica

5 kommentarer:

 1. Är glad över att jag inte behöver skjutsa mina barn till varje träning utan att de kan cykla själva. Hade inte fått ihop vissa dagar annars. Glöm inte dig själv bland alla skjutsningar bara!:)
  Grattis till almanackan! De är riktigt fina och jag har gillat dem mycket. Nu har jag bara den i i-phonen.
  Hoppas du får en lugnare onsdag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten! Så roligt att vinna en fin almanacka :) Ja du man hinner ju inte allt men hinner du så skulle det vara roligt att se ditt bidrag i Fotoutmaningen på söndag.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Grattis till Almanackan. Kul att vinna. Att dagarna rullar på så man blir knasig håller jag med om men just nu har jag snott åt mig en hel del kompistid och grejer som tankar mig. Hoppas du hittar lite sån tid också. Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinst almanackan. det är ju så roligt att vinna något. Ni barnfamiljer har verkligen fullt upp , jag ser det ju också hos mina barn. Man får väl se upp bara så det inte blir F Ö R stressigt. Ja London är för mig alltid en kick. Dels att umgås med sonen och sen att uppleva nya saker. Och mässan ska vi inte tala om. Du vet ju att jag går där i hela 7 timmar. Hoppas att du har tid att komma till vår nästa träff den 5e okt. Vi har ju så trevligt.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Härligt att du vann, Lotta är ju min bästa kompis och jag hälsa henne en extra gång att du blev glad:) Jag känner igen din dag med jobb och barnens aktiviteter. Vissa dagar är alldeles för intensiva, tur vi kan få hjälp med skjutsen i bland:) Må så gott kram från vännen Maria

  SvaraRadera