Sidor

lördag 4 maj 2013

Morgongåva,kärleksgåva och andra äventyr!

Visst är det roligt att få gåvor av människor som man tycker om!

På morgonen efter vår vigsel så fick jag en liten söt svart påse av min man. Den sk. morgongåvan som det så fint heter. Den innehöll en berlock som jag tycker så mycket om. Orden på den säger så mycket om hur jag vill leva mitt liv. Tanken är att jag ska ha den på mitt Tomas Zabo halsband. Berlocker kan man inte få för många av!!!

Live...Love...Laugh
 
Ja, det var min morgongåva det. Men redan innan vi åkte iväg på semester så fick jag faktiskt något annat. Det var mina nya skidor. Jättebra och sköna att åka på.  En fin kärleksgåva från en fin person! Nu har vi likadana skidor min man och jag, fast jag har tjejvarianten. Salomon Rockette

 
Dagen efter vår vigsel så gick min käre M och jag med våra skidor upp i backen när liftarna hade stängt. Ja, vi hade satt på stighudar undertill, så det var bara att traska iväg. Solen sken och vädret var toppen. Det gick riktigt bra fast det tog en stund. Det blev faktiskt ett lagom träningspass. Tanken var att vi skulle gå upp till platsen där vi haft ceremonin. Väl uppe så tog vi fram vår lilla flaska (som vi fått från guldsmedsaffären där vi köpt våra ringar). Tack för den!! Det var riktigt trevligt att sitta där och vi stannade ett tag innan vi åkte ner med skidorna igen.

 
 
 
 
Sedan hände det också en del andra äventyr den där veckan. Sonen fyllde 12 år och han blev överraskad med skoterskjuts till Superpark. Där fick han även åka skidor i 4,5 timmar med en skidlärare. Han har blivit så himla duktig och jag är så imponerad av allt som han kan. Det som han lärde sig av Andreas under de där timmarna är jag extra impad av.
 
 


 
Dotterns sätt att få kontakt med människor blir jag aldrig klok på. Hon lyckas då alltid hitta vänner överallt, så även denna gång. Blev polare med både den ena och den andra liftskötaren. Med tanke på hjälpen som vi behövde på VÅR DAG så var det ju faktiskt tack vare dotterns vänner (som även blev hela familjens) som allt blev så bra! Bra sötgos, fortsätt hitta vänner!!!!


Dottern åker snöspade hos sin nya kompis
 
Och tack vare underbara vänner i backen så kunde vi se den här texten vid en lift. Alla blev klart överraskade och sonen blev nog allt lite mallig och glad!
 

När man är i fjällen så kan man ju inte undgå alla dalahästar. Och det finns en hel del om man säger så! Den traditionella är fin men den här hittade jag i en affär, visst är den fin. Kan berätta att det var den som tillverkades till Victoria och Daniels förlovning.

 
Ser ni hjärtanet på ryggen?
 
Här kommer en annan variant som jag tycker är lite rolig och väldigt annorlunda....
 

 
 
Ett annat äventyr som dock inte var lika kul var att min Käre M hade otur när han skulle ta ut en lins och fick med sig lite av hornhinnan. Jag fick skjutsa honom till läkaren och sedan blev det ingen skidåkning på två dagar. En lapp för ögat som en pirat och medicinering och vila för den stackarn!! Detta var anledningen till att jag fick köra de 9 timmarna hem när semestern var slut.
 
 
Nåja, slutet gott allting gott. Nu är vi hemma igen och maken är tillbaka på banan. Ikväll ska jag träffa några som jag inte sett på väääääldigt länge. Jag ska nämligen på klassträff med min gamla gymnasieklass, spännande! Vet att en av min bästa kompisar därifrån kommer så det ska bli så himla roligt!
 
 
Hoppas att ni alla haft en härlig vecka och att ni får en underbar helg med sol och värme!
Kramelikram Veronica
 
 
 





8 kommentarer:

  1. Vilken fin morgongåva, det är alltid roligt att få smycken. Vilka härliga skidbilder du visar, förstår att ni hade en toppen resa! Må så gott och hoppas det går bra med din mans öga. kram från Maria

    SvaraRadera
  2. Måste ha varit en toppenresa till fjällen i år!:) Saknar faktiskt att vi inte kom iväg i år.
    Kul med skylten till sonen också, kan tänka mig att han gillade den.
    Vår dotter är också väldigt social av sig och när vi var i Turkiet var det hon som först hittade ny kompis och drog med sonen så han kunde vara med kompisens storebror. En kväll satt tjejerna och spelade kort med en av servitörerna i baren!:)
    Fin morgongåva du fick också och snygga skidor. Vi har hyrt utrustning när vi varit uppe och åkt då vi inte åker så mycket som ni.
    Vad roligt med klassträff! Jag var ute och fikade med min bästa kompis från gymnasiet för några veckor sedan och då hade vi inte setts på flera år, så kul! Ha en riktigt trevlig kväll!
    Här blir det lugnt idag, är fortfarande jätteförkyld och har nästan lite feber idag!:( Så tråkigt och jag har inte tid med det nu.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar resa du varit med om..........super fin present fick du också både skidor o berlock ......
    Grattis än en gång
    Kram

    // Anneli

    SvaraRadera
  4. Ett stort och varmt GRATTIS till er.... det var ju på tiden :) Har läst dina inlägg tidigare och jag säger bara det, vilket äventyr.... Så skojigt och påhittigt att gifta sig i backen :) Fin morgongåva, underbara naglar och snygga skidor!!! Ha en fortsatt fin helg! Kramizar Susanne

    SvaraRadera
  5. Ett stort grattis! Och fina presenter fick du också! :) Trevlig Helg! Kram

    SvaraRadera
  6. Fina gåvor!

    Min äldste heter också Anton och fyller 12 i år:)

    SvaraRadera
  7. Du är ju helt otrolig !! Eller jag menar ni båda . Hela vigselresan m.m. är ju så speciell och fantastisk. Gillar morgongåvan med ordspråket på. Man behöver få sådana ord till sig då och då.
    Ha en fin vecka . Kram Eva

    SvaraRadera
  8. Vilken jättefin morgongåva! Små men tänkvärda kloka ord.
    Så roligt för sonen att få en egen hälsning så där i backen :)
    Att vara social är en bra egenskap. Ni verkar ha goa ungar och vara en härlig familj :)
    Jag brukar säga att det bästa man kan ge sina barn är rötter och vingar.
    Kram du fina!

    SvaraRadera