Sidor

tisdag 2 april 2013

Lite skönhet efter 40 och behövlig träning på g!

Vad underbart det är med lite kortare arbetsdagar! Idag har jag haft en sådan dag. Egentligen skulle jag ha hittat på något med dottern men hon hade helt andra planer. En kompis och kaniner och andra djur på 4H-gården lockade mer än en mamma. Ja, ja....jag fick några timmars egentid och det var iofs helt underbart det med, även om jag helst hade föredragit tiden med dottern. Nu växer ju inte min egentid på träd precis så jag beslutade mig för att insupa den på något bra sätt. Jag tog en runda till Åhlens då jag hade rabattcheckar på 400 kronor. (jo då, man handlar ju där ibland så lite bonus måste man väl få!) Jag köpte lite nya produkter från Emma S. Hittade ett paket med 3 produkter till ett vääääldigt bra pris. Sedan var jag och beställde tid för att fixa mina naglar. Nu är jag så förbask... trött på att mina naglar aldrig är snygga. Kan säga så här...och historien upprepar sig alltid.....Naglarna blir långa och sedan skivar de sig och går av. Till slut så ger jag upp och börjar av någon outgrundlig anledning bita på dem. Näe, nu får det faktiskt var slut på det. Jag SKA ha fina naglar och därmed basta!!! Nu bestämmer jag det, så det så!
 
 
Helt underbart att någon annan jobbar åt mig när jag sover...
 
 
 
En annan sak som jag bestämde mig för idag var att jag minsann ska börja träna nu igen. Jag har haft uppehåll alldeles för länge. Jag bara tänker tankarna hela tiden. För någon vecka sedan köpte jag en tidning som handlade om träning och det medföljde en DVD med ett träningspass på 30 min. I kväll satte jag filmen i datorn och körde igenom programmet, efteråt fortsatte jag ca 10 min till. Jobbigt men helt underbart nu efteråt. Nu ska jag strax springa in i duschen och tvätta bort svetten men jag säger som det stod på DVDfilmen: "Hellre lukta av svett än av slöhet."
 
 
 
I morgon är det handbollsträning igen och min sista dag att ordna inför torsdagens föreläsning. Jag har mina papper fixade och jag känner mig beredd men är så himla nervös...dessa nerver. Okej, duschen väntar...och vet ni, jag har hört rykten om att vårvärmen är på ingång, kan det verkligen vara sant?
 
Kramelikram
Veronica

2 kommentarer:

 1. Heja, heja! Bra där med träningen! Jag har också haft ett uppehåll ett tag sedan sportlovet ungefär. Men jag hinner ju inte....och nu när jag precis har bestämt att efter påsk tar jag tag i det, då blir jag dunderförkyld. Med de här bihålorna går det bara inte att träna. Det får bli promenader och det är ju inte dumt det med våren i antågande!
  Ha det bra vännen!!
  //Karin

  SvaraRadera
 2. Jag går och fixar mina naglar emellanåt, lite mammalyx!:)
  Ska försöka komma ut i löparskorna i em, säkrast så fort jag kommer hem annars blir det jobbigt. Är så imponerad av er som får till träning framför en dvd, det har jag aldrig lyckats med.
  Lite kul när du skriver om jag virkar på beställning, då jag faktiskt tänkte på dig när den var klar. Gick här och funderade på vilken färg du skulle gilla!:) Jag virkar gärna en till dig om du vill! Kolla då bara upp vilken färg du vill ha på Tilda bomullsgarn och tala om vilken färgkod, så fixar jag det.
  Ha en bra onsdag och lycka till med projektarbetet! Vad har ni skrivit om?
  Kram

  SvaraRadera