Sidor

måndag 1 april 2013

1 april och fjärilar i magen!

1 april..smaka på det....stora lurardagen. idag har det varit snålt med lureriet här i familjen. Vi har varit på lite olika uppdrag här idag. En har varit på bio, två har befunnit sig i ishallen och en har jobbat med ett arbete som ska redovisas nu på torsdag. Jag är varken den som har sett någon film eller åkt skridskor så ni fattar ju. Jag har tillsammans med en av mina goa kollegor suttit och gnidit våra huvuden för att få ihop det sista inför vårt projekt som vi ska visa upp. Mina nerver börjar spela mig ett spratt och jag känner att jag är lite nervös. Jag intalar mig att det kommer att gå som en dans alltihop när jag väl står där inför alla som ska lyssna...men men fjärilarna i magen finns där. Efter att vi jobbat på både bra och länge, min kollega och jag så känner jag att fjärilarna inte är lika många längre och det känns ju riktigt skönt!
 
Sista dagen på påskledigheten börjar lida mot sitt slut och i morgon är det dags för jobbet igen (även om det nu blev ett par timmar även idag) Skönt att man inte jobbar så länge i morgon. Vill ju hinna umgås med barnen när de har påsklov. Sonen träffar jag väl iofs knappt eftersom han kommer att vara på träningsläger typ hela veckan. Jag får väl åka bort till ishallen och kolla. Vad dottern ska hitta på vet jag faktiskt inte.
 
Här i huset sitter kycklingarna kvar på bordet och godis finns ännu kvar i påskhönan. Häxorna hänger lite varstans och gula inslag påminner om att det är fortfarande är påsk några timmar till. Men snart åker det tillbaka in i lådorna igen. Man vill ju gå vidare i vardagen. Hur länge brukar ni ha era påskiga grejer kvar innan ni tar bort det? Ryker det med en gång? 
 
 
Ha det gott och bästa tisdagen till er alla goa!
Kramelikram Veronica


 

2 kommentarer:

 1. Här är det jobb och skola imorgon igen, hade gärna varit ledig några dagar till!:)
  Vårt påskpynt åker nog bort imorgon.
  Lycka till med projektarbetet, kommer gå jättebra!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Är man bara förberedd brukar jag tänka att den som pratar (jag! du!) är den som kan just detta ämne allra bästa och då är det bara att försöka att se trygg ut så funkar det oftast!
  Påsken är slut - inga mer kycklingar nu!
  Kram Sara

  SvaraRadera