Sidor

lördag 6 april 2013

Kravlös lördag med löpning och mys!

I morse när jag vaknade så kände jag för en långpromenad. Jag hade en tanke om att ta en promenad i väldigt rask takt. Dottern sov hos en kompis och grabbarna drog iväg till ishallen. Underbart, egentid...välbehövligt och kravlöst. Jag laddade klockan för att se hur många km det skulle bli och laddade mobilen för att ha något att lyssna på när jag gick iväg. Ganska snabbt, hann väl i stort sett bara gå några minuter, när benen av vana när löparskorna är på började springa. Det blev lite blandade småhopp; lite cykelväg, en runda på en slinga, lite trottoar.
 
 
 
 
 
 
Snart var jag framme vid ishallen där jag gick in och väntade på att killarna skulle bli färdiga. Jag hade tänkt åka med dem hem. När jag tittade på klockan hade jag fått ihop 8,5 km. Att springa hem kände jag inte för. Trots att solen sken och jag var varm, så var det kallt i luften o vinden.
 
Var annars hade jag väntat mig att hitta sonen?
 
 
 
 
Nu är man på g!
 
När jag kom hem sprang jag och hämtade dottern. Efter dusch och lunch så åkte jag iväg med kidsen till frisören. Båda blev nöjda och mamman var glad. Det var väl bara plånboken som började gråta en svätt. Attan vad dyrt det är att klippa sig!!!
 
Dottern är glad att frisören inte klipper så mycket
 
 
Nu har tvättmaskinen rullat ett par varv, kvällsmaten är uppäten, pappan har haft frågesport med kidsen och nu kollar vi på "Smartare än en 5:e klassare". Jag ska hälla upp ett gäng onyttiga men otroligt goda chips i skålen. Jag har blivit bjuden på nåt smarrigt i glaset av herrn i huset och nu ska vi bara fortsätta njuta av en härlig lördagskväll! Underbart med en kravlös helg!
 
Ha det gott igelkott!
Kramelikram Veronica 
 
PS: hörde just på tv:n just nu från ett gäng små sötnosar att: en förälder är en som har bröst, är en kompis och är en människa som är vuxen. Okej, då undrar man ju om man någonsin blir en förälder. Kan man kalla det bröst oavsett hur liten storleken är? Kompis hoppas man ju att man är men när är man egentligen vuxen? Ja frågan kvarstår....kanske kan man överklaga när man får betala vuxenbiljett nästa gång....#ler#

4 kommentarer:

 1. Heja dig!:) Hade planerat för en löprrunda nu på fm, men glömde sätta på tvättmaskinen igår em så den får vänta till senare. Eller så blir det en promenad idag.
  Här är också dottern glad om frisören klipper så lite som möjligt. Sist fick hon dock ta ca 3 cm för att få bort det slitna, men nu ska hon klippa sig oftare så hon slipper ta så mycket. Plånboken blir absolut inte glad när man går till frisören!:(
  Ha en skön söndag! Här blir det en lugn dag med avbrott mitt på för en kvalmatch i handboll för föreningens damlag.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Duktiga du! Här sitter jag med en jätteförkylning och orkar knapt GÅ en promenad. Hua, vill bara ut och röra på mig :)
  Jo tack, det är inte billigt att klippas hos frissan.
  Ha en fortsatt fin söndag.

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du hittade mig så jag kunde hitta dig! Jag känner som du, vi är lite lika förskollärare och barn i samma åldrar och du....du tar också jättefina bilder:) Nu ska jag lägga till dig i mina favoriter vi ses och hörs snart igen:) Kramar från Maria

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du hittade mig så jag kunde hitta dig! Jag känner som du, vi är lite lika förskollärare och barn i samma åldrar och du....du tar också jättefina bilder:) Nu ska jag lägga till dig i mina favoriter vi ses och hörs snart igen:) Kramar från Maria

  SvaraRadera