Sidor

måndag 8 april 2013

Fräsch toalett men jag hatar måndagar!

Kom hem från sporthallen för ett tag sedan. Sedvanlig handbollsträning med tjejerna som snart börjar lida mot sitt slut för den här säsongen. Steg in genom dörren och var ganska trött. Som sig bör efter en lång arbetsdag och ett träningspass...och...första dagen på den här veckan. Är lite som katten Gustaf (den där seriefiguren ni vet, han som hatar måndagar men älskar lasagne!) Jag är likadan...fast utan svans....och morrhår!!! Hur eller hur så måste jag nog ändå erkänna att den här måndagen ändå känns helt ok. Bortsett från en hög stryktvätt som jag snaaaart ska ta tag i, jag lovar. När jag steg in på den stora toaletten så påmindes jag om hur jag igår städade den så fint. Schysst med en fräsch toalett. Det luktar gott och jag trivs där inne. Handdukar och matta i turkost blev det den här veckan. Jag brukar byta färger. Kom även på att jag hade ljusskålar i turkost, så varför inte?
Ska berätta historien om handdukarnas platser. När vi gjorde om i badrummet så visste vi inte vart vi skulle sätta upp krokarna till handdukarna, utan vi valde att vänta lite och tänka om det. Vi hängde dem provisoriskt över handtagen till de svartmålade skåpen. Kan väl säga att de hängt där provisoriskt väääldigt länge nu och tänker nog att de kan få hänga kvar. Vad tycker ni? Det enda är ju att det bara är två handdukar och vi är ju 4 i familjen. Snuskigt, kanske någon tycker men jag brukar byta handdukar ofta. Vi har fler av samma färg i skåpet. Ska vi sätta upp krokar eller? Vi har ju en toa till och den använder nästan alltid gästerna.
 
 
När vi flyttade in i vårt hus så var det badkar men det slängde vi ut när barnen blev lite större. I början var det konstigt utan men nu ångrar jag inte en sekund att vi skaffade dusch istället. En superskön sådan med härliga strålar och massage om man så vill. Nu är dilemmat bara att alla i familjen vill vara där så himla länge. Är det bra musik på radion så kan dottern stanna där hur länge som helst. Det där med musiken är lite komiskt för alla i familjen har olika musiksmak och man kan enkelt höra vem som varit i duschen senast pga vilken radiofrekvens som är på....hahaha..

 
När vi gjorde om i badrummet så målade vi listerna svarta, vilket jag är helnöjd med.
 
Det vita till höger är tvättfatet
 
 
 
 
Ja, nu vet ni lite om vårt badrum. Nu är det dags för mig att tacka för idag och säga god natt. Hoppas att ni har haft en bra måndag, eller är ni kanske oxå som katten Gustaf och bara hatar måndagar. I morgon är det tisdag igen och den veckodagen har jag inget emot. Undrar vad det händer för något spännande då? Ja just det, jag skulle ju träffa mina fina kollegor och gå och fixa mina naglar...jippi!!!
 
Kramelikram Veronica
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Roligt med måndagarna! Ingen svans och inga morrhår, söt du är!:-)
  Undetbart med rent badrum!!! Och gällande handduksupphägning och bara två, ni är ju samma familj, inget snuskigt med det!:-)

  Jag fixade duschen i lördags och använde klorin till avloppet och hela duschkabinen och nu glänser det och luktar fräscht men oj vad ont i ryggen jag har! :-/ Men rent är det och jag älskar't!!

  Kul att fixa naglar! Skulle jag med vilja! Ha en fin och skön vecka fina du!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Fräscht med turkose till det andra du har i badrummet!
  Kram

  SvaraRadera