Sidor

söndag 21 april 2013

Avslöjanden på ett finger!!!

Nu är jag tillbaka igen efter en helt underbar och fantastisk semester! En väldigt händelserik sådan skulle man väl enkelt kunna konstatera. Mycket av det som har hänt kommer jag att berätta mer om. En av sakerna tror jag att jag avslöjar direkt.......
 
JAG HAR GIFT MIG!!! med världens underbaraste man. Min före detta sambo har nu övergått till att vara min make. Mitt i en skidbacke(typiskt oss)i svenska fjällen, sa vi JA till varandra.
 
 
 
Först så bytte vi ringar med varandra (den lite tjockare ringen i svart) eftersom vi inte ens varit förlovade, trots att vi varit tillsammans sedan .....hör och häpna 1989!! Sedan fick jag den fina ringen med tre stenar. Tycker att de passar så bra tillsammans. Alla ringarna delade vi ut vid vigseln. Vår dotter lämnade den med stenarna och vår son de två andra.
 
 
 
 
Nu är jag lite lagom mör efter att ha kört bil i 9 timmar. Varför delade min man och jag inte på körningen? Ja, det  och lite annat ska ni få reda på. Men nu säger jag natti natti.
 
Sov gott, igelkott!
Kramelikram Veronica
 

 

 

9 kommentarer:

 1. Men åh vännen!! Stort grattis till er!! ♥
  Jättesnygga ringar frun har på fingret :)
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hoppsan hejsan och det var en nyhet. JÄTTESTORT GRATTIS frun !!! Ni är ju för tokiga ...i en skidbacke.Det här vill vi höra mer om .
  Stora grattiskramen från Eva

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till er!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till er!:) Verkligen annorlunda att gifta sig i en skidbacke! Borgerligt eller kyrkligt? Annorlunda ring också, men snyggt tillsammans.
  Vi träffades 1992, förlovade oss 1996 när vi väntade barn första gången (som tyvärr slutade i missfall), men sedan väntade vi till 2009 med att gifta oss.
  Antar att vi får höra mer om detta senare!?!;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. GRATTIS!!!! Åh vad roligt..och varför inte i en skidbacke?? Superromantiskt tycker jag!!
  Verkligen tjusiga ringar..*like*

  Vill såklart höra mer om er semester..

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Nämen... stort Grattis, vad kul!
  Och ringarna är supersnygga... ser fram emot att få höra mer om det hela! :-)

  SvaraRadera
 7. Grattis, grattis kära du! Att vara gift är helt underbart, att höra när min P presenterar mig som hans fru är fortfarande lika härligt trots att vi varit gifta i 13år. Det ska bli roligt att få höra mer om er semester. Ringarna är underbara.
  Stor, jätte stor kram till er båda.

  SvaraRadera
 8. Grattis å vad härligt med bröllop, Karin

  SvaraRadera
 9. Stort grattis!!! Kram kram

  SvaraRadera