Sidor

torsdag 28 mars 2013

Snart flyger jag.......

Skärtorsdag och sista dagen på den här arbetsveckan, gud vad skönt. Så kunde det vara lite oftare tycker jag. Kvällslugnet hägrar över vårt hus. Jag sitter här en stund vid datorn och skriver inlägg. Sambo och son kollar semin i hockeyn. Dottern sitter i sitt rum och kollar på en film med sin kompis, övernattning väntar. Undrar just när de kommer att somna egentligen. Men what a häck, det är ju som sagt ledig dag i morgon. Båda mina barn har i kväll varit ute på vift med sina kompisar och påskat runt. Själv har jag varit påskig häxa på jobbet. Vi hade en mysig dag i solen med äggmålning, äggrullning, ansiktsmålning och kvastrace. Insåg att jag antagligen inte såg klok ut under peruken så jag behöll den på hela dagen. Märkte när jag kom hem att det var ett strategiskt och klokt val....hahaha...
 
I kväll var sambon kocken och bjöd på hasselbackspotatis och ankbröst, suck vad gott! Till efterrätt blev det hemmagjord glass med smak av hallon och blåbär, suck igen! Annars så kommer kommande dagar att ha traditionsenligt innehåll av ägg, ägg, ägg, ägg och ännu mera ägg och så lite annat förstås!
 
Jag har påskat och pyntat lite mer. För mina älskade häxor finns det alltid en plats. Här är ännu en som flugit upp i fönstret i vardagsrummet. En gammal goding som dock kraschlandat på näsan och skrapat sig men min förhoppning är att hitta färg och leka lite doktor. Visst är hon en riktigt cool kärring!
 
 
 
 
 
 
 
I morgon är det lååååångfredag och då vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Med största säkerhet blir det nåt skoj och nåt nödvändigt. Nu har jag inte tid med er längre för nu väntar kvastracet till Blåkulla. Nån som hänger med?
 
Ha det gott igelkott
Kramelikram Veronica
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Snygga påskkärringar du visar i dagens inlägg!;)
  Ska bli sååå skönt med fyra dagars ledighet nu, mycket välbehövligt!
  Glad påsk och flyg försiktigt!;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du är ju för rolig !!! Och en härlig påskhäxa !!! Hoppas du får en mysig och rolig påsk med familjen.
  Glad påsk från Eva

  SvaraRadera
 3. Sååå söta påskkäringar :-)
  Önskar dig en trevlig helg och en Glad Påsk. Kram Anneli

  SvaraRadera