Sidor

lördag 30 mars 2013

Glad påsk och heja Leksand!!

För en stund sedan kom vi hem från mina föräldrar, där vi varit och ätit god påskmat. Min bror med familj var oxå där. Påskafton och i vanliga fall så brukar barnen leta påskägg som påskharen lagt ut. I år var visst haren lite lat eller möjligtvis lite allergisk mot snön, för äggen var vid kökssoffan! Får nog ta ett snack med den där haren om jag stöter på den. Nu fortsätter jag visa lite av mina påskiga saker. Lådan står i köksfönstret och min trollhassel har fått besök av mina påskägg.
 
    
 
 
 
 
 
 
 
Så fasligt lååååång blev inte gårdagen, trots sitt namn. Hann väl ändå med en hel del, tänker jag. Efter frukosten så rensade sambon och jag ut och tömde skafferiet i köket. Märkligt att man alltid hittar sånt där som man kan slänga direkt! Vi diskuterade affärer som trots röd dag har öppet och gillar de som trotsar och går mot strömmen och har stängt. Man behöver ju inte ha öppet ALLA dagar. Hur eller hur så kom vi på att det skulle vara bra om vi hade lådor att ställa diverse saker i i skafferiet. Jag drog i väg till varuhuset med stort I. .....tänk vad bra att de hade öppet.....hahaha.... Hittade även ett bord till dottern som hon kunde ha bredvid sängen. Ringde och frågade om det fanns något intresse av en sådan (ja, det var ju nedsatt pris och allt och då passar gärna mamma på). Först visade dottern inget intresse och det berodde säkert på att hon höll på med något mer spännande tillsammans med sin kompis men när jag sa att det var kanske inte så många kvar och att det stod flera flickor bredvid som skulle ha, så sa hon. Jo mamma, en sån tar vi!! Det blev till slut finfint i köket och lådorna fick innehåll. Insåg att vi behöver köpa fler lådor. Bordet står nu i dotterns rum och passar bra bredvid sängen.

 
 
 
Just det, om ni nu skulle ha missat det så vann Leksand sin hockeymatch för en stund sedan och har nu gått upp i  elitserien. Grattis till vinsten!!! Nu är det rättvist igen, alla här jublar och sambon går på små moln.....hahaha

 
 

Nu ska familjen här äta lite glass och se vad vi kan i tv-programmet "Smartare än en 5:e klassare". Med andra ord mys och gos med världens underbaraste familj....kärlek!!! Ha det gott alla ni fina där ute i cybervärlden och hoppas att ni har en härlig påsk!!!
 
Kramelikram Veronica

1 kommentar:

 1. Vilka fina ägg du har i trollhasseln!
  Vi såg också Leksandsmatchen och vilken stämning det var där i ishallen!:)
  Er dotters rum liknar vår dotters rum om jag nu har rätt i att du fotade från dörren!?! Hur ser det ut på väggen till vänster på bilden? Vi har börjat greja i vår dotters rum och behöver tips på hur man får till det bra. Vi ska sälja lite saker som finna där nu och köpa nytt, men jag vill inte köpa en massa innan vi vet exakt vad som behövs.
  Vi ska också ha mys framför tv:n ikväll.
  Glad påsk!
  Kram

  SvaraRadera