Sidor

måndag 18 mars 2013

Snart är det påsk och hockeymammans helg!

Snart är det påsk, fattar ni vad fort det går! Jag brukar inte pynta så mycket men mina påskfjädrar, ägg och häxor plockar jag dock gärna fram. Idag plockade jag lite ris att påska ingången med men pynta det, det gör jag i morgon. Den här häxan kunde jag inte motstå när jag såg henne. Visst är hon ståtlig där hon står i sin utstyrsel. Hela 75 cm från fot till hatt! Just nu har hon hamnat i ett hörn i vardagsrummet. Funderar på om det verkligen är där som hon ska ha sin plats, ja det får framtiden utvisa. 
 
 Vilken helg det har varit! Jag har väl i stort sett bott i ishallen från fredagskväll till söndagskväll. Sonens lag spelade hockey-cup och det var vi som anordnade det hela. Från tidig morgon till sena kväll. Lördagen och söndagen stod jag och hängde på låset till ishallen. Var så glad när vaktmästaren öppnade för det var så kallt där ute (-15). Inte ofta man tycker att det är varmt i ishallen....hahaha. Sambon och sonen behövde inte var på plats förrän 2 tim senare, skönt för dem. Ja som sagt, tidigt i ottan bjöds det på frukost för hungriga och laddade hockeyungdomar och deras tränare. För vårt lag gick det inte så bra men i ett par av matcherna var de verkligen värda segern. Tråkigt är att förlora med ett ynka mål. Då önskar man som mamma att det blev oavgjort...men men....det råder man inget över. I går blev det en spännande slutfinal där matchen fick avgöras med straffar, vilket jag inte gillar. Det var helt klart de två bästa lagen som kämpade och vinnarlaget var det som jag hade trott skulle ta hem segern. Grattis!


En dålig bild med Iphonen från sonens lag när jag står och serverar mat
till hungriga ishockeykids

Dottern har sovit hos en kompis i två nätter. Hon var bara hemma med mig en sväng (när jag hade lite rast) och bytte kläder eftersom hon och kompisen skulle till en annan kompis på kalas. Det där med att sova borta två nätter uppskattades väääääldigt mycket! Dottern var helt lyrisk. Nu ska jag tänka på refrängen och fundera ut vad jag ska ha för kläder i morgon. Hur gör ni, tar ni bara första bästa plagg i garderoben? Själv tycker jag aldrig att jag har något att sätta på mig. En full garderob...hur går det ihop?

Fortsatt trevlig kväll mina vänner!
Kramelikram Veronica 

4 kommentarer:

 1. Härligt med påsk! Jag har köpt påskris idag och tagit påskkort på barnen som ska skickas! Köpt påskpyssel och påskbrev som stora sonen ska få färglägga för att sen fylla med godis och dela ut! Påsken är underbar! Men hjälp vad fort det har gått!.-)

  Och hockeymamma, härligt! Precis sådär kommer jag ha det om något år! Härligt och skojigt!

  Ha en underbar vecka nu härliga V!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Påskpyntar inte mycket jag heller, men lite fjädrar och några ägg brukar komma fram. Och min vita höna som man kan lägga godis i!;)
  Kul, men jobbigt med sådana där helger. Var en hockeycup i vår stad också i helgen. Just nu är våra helger rätt obokade och det är sååå skönt!
  Har också en rätt full garderob och har tänkt att rensa i den i veckan. Finns ingen anledning att ha en massa kläder kvar som aldrig används. Jag har mina favoriter som används om och om igen!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det helt galet att det är påsk på gång. Själv fick jag veta det först förra veckan, hade helt missat det! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har inte heller nåt att ta på mej, verkligen konstigt det där! Men på mitt jobb är det mer sköna än snygga kläder som gäller. Tights & klänning är smidigt!
  Trevlig helg fina du!

  SvaraRadera