Sidor

söndag 31 mars 2013

Fotoutmaning om vårlängtan i påskatider!

Idag har det varit en fantastisk fin påskdag. Solen har visat sig och det har varit hur gott som helst. Jag har varit ute och skottat bort snö från altanen och det är så härligt att se hur det sakta smälter bort. Åh, vad jag längtar efter att kunna sitta där och bara andas, kanske ta en kopp kaffe, läsa en bok, lyssna på fågelsången, plocka fram trädgårdsmöblerna och känna hur doften från grillen sprider sig. Jag vill se, plocka och lukta på vårblommorna som jag verkligen saknar. Jag har en otroligt stor vårlängtan!  Idag är det fotoutmaning vänner emellan hos de fina bloggerskorna Mamma med ambitioner och Edith och jag igen. Som vanligt hänger jag på om jag kan. Temat den här gången är Vårlängtan. Gå in på deras sidor så ser ni fler som förhoppningsvis har vårlängtan.
 
 
Mina kängor som jag verkligen gillar har fått hänga med ett bra tag nu och jag önskar såååå att jag ska kunna ställa undan dem inom en snar framtid. Jag vill plocka fram mina basketkängor, jag vill kunna gå ut och hämta posten i ett par sandaler. Ännu är det dock kängtider som gäller men snart snart....suck
 
Undrar vilken familj som blir våra hyresgäster i år?
 
 
Kommer det verkligen att bli några blommor här tro?
 
Ni som brukar läsa min blogg vet att vår familj ofta håller till i ishallen. Nu är det inte långt borta, bara några ispass kvar innan isen försvinner. Tur är väl då att man kan åka på hjul oxå!! Snart börjar tiden då man ska passa sig för att inte ramla över dem i hallen...men det kan jag faktiskt leva med. Bara våren kommer snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart!!!!!!!!!!!!!
 


Efter att ha tagit en liten paus från mitt skrivande pga kvällsmat så kan jag meddela att grillen idag användes för första gången i år....Jippi!!! Fläskytterfilé blev det med underbar potatisgratäng till. Ser just nu på tv:n att det är mer snö på g. Men va sjutton....jag som precis noterade att snön på altanen nästan är helt borta......dubbelsuck.....snö i all ära.....I love it...men inte här och nu!!!!!
 
Nu ska jag ta itu med stryktvätten en stund. Den verkar vara min uppgift även idag. Nåja, jag ska inte klaga. Efter en sådan god måltid från min underbara sambo så stryker jag gärna hans skjortor, iaf ett par stycken. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni inte har glömt att ställa fram klockan en timme. Idag gör vi med klockan som vi gör med trädgårdsmöblerna den här årstiden....VI STÄLLER FRAM DEM!!
 
Kramelikram och gosigos från lilla mig
 

7 kommentarer:

  1. Här har vi snart ingen snö kvar och det känns rätt bra faktiskt! Tyvärr är det fortfarande isgata i skogen på motionsspåret, men men.
    Kul sysselsättning du har haft ikväll då!;) Borde också ta tag i stryktvätten, men det får bli en annan dag.
    Sonen vill också åka inlines sedan, men han får vänta tills kommunen sopat cykelvägarna.
    Tack för kommentarerna hos mig, de värmer!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så kul att du ville vara med idag! Ja nog längtar man efter våren nu :) Grillat låter underbart gott. Ett sätt att skynda på vårkänslan kanske ;)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Mm, här har vi åkt skidor idag i fullt solsken och både klockan och möbler åkte fram... Vårvintern är rätt kravlös så den får gärna vara här ett tag :-) Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig fotoutmaning och fina bilder du har med!
    Skulle också gärna delta, men här är längtan till våren så stor att vi planera
    rymma iväg till ett ställe där våren har kommit!
    Kram
    Melodys matte

    SvaraRadera
  5. Haha, ja nog längtar man efter sandalerna nu. Även om vi haft ett underbart väder i en veckas tid nu med sol och takdropp så har vi mycket snö kvar.
    Spännande att se vilka som flyttar in. Vi brukar ha familjen blåmes som hyresgäster varje år i vår holk :)
    Här är klockorna framflyttad en timme, även om jag inte gillar det så måste man ju hänga med tiden, haha.
    Vår hockeysäsong är över för denna gång och även om jag gillar hockey så känns det skönt. Få se hur det blir till hösten, sonen pratar om att lägga skridskorna på hyllan...
    Kram kram

    Sv: jag gillar att Leksand är tillbaka i elitserien. Men jag tycker det är synd att Timrå åker ur, trots att dom är bistra fiender då man som jag, hejar på Modo ;)

    SvaraRadera
  6. Halloj!
    Du e för go vet du det. Det känns verkligen som om du är en vän från förr. Vi känner liksom varandra fast ändå inte. Jag blir alltid så glad när jag läst dina kommentarer. Fina bilder med massa vår längtan. Längtar så jag blir tosig. I dag har vi varit ute massor. Promenerat och fikat i bersån. Jippi!!!!

    Jag var en gång en duktig skridskotjej. Tränade massor och bodde nästan i ishallen. Men så gjorde jag en rejäl vurpa, slog ut min ena framtand och spräckte läppen ordentligt på tre ställen. Flytande mat i tre veckor och många timmar hos tandläkaren......
    Jag har bara åkt ett par gånger sedan dess och nej hua mig.
    Resten av familjen åker väldigt gärna skridskor och det är jag glad för. Nej du nu ser vi fram emot vårfix och härliga kaffe stunder i trädgården. Stor bamse kram Kristina.

    SvaraRadera
  7. Här är det också kängor som gäller fortfarande. Men sandalerna står redo. vad underbart att grillsäsongen är på G. Vi har inte hunnit i helgen, men snart så !!
    Kram från Eva

    SvaraRadera