Sidor

fredag 1 februari 2013

Välbehövlig egentid och min favvoserie

Så himla skönt med fredag, en dag jag verkligen gillar! Idag har det varit en sån där bra dag som man kan ha ibland. Ni vet en dag som Madicken säger att "man känner livet i sig". På jobbet har allt bara flutit på, det har varit lugnt och gött hela dagen. Jag har haft många goa samtal med både barnen och mina kollegor. På förmiddagen spelade jag teater för 1-3(4) åringarna och det var så kul att se hur de totalt slukade hela historien om Guldlock och de 3 björnarna. De satt där och gapade som små fågelungar och förmedlade så många känslor. Ibland var det kanske lite fööör spännande och ibland brast de allihop ut i härliga skratt. De är stunder som dessa som gör att jag verkligen älskar mitt yrke. 
 
1 februari idag, eller som de sa på tv:n i morse...VABruari. Enligt någon undersökning så är den här månaden den som föräldrar vabbar mest på året. Kan nog lägga en peng på det, tycker att jag ser snoriga näsor överallt. Folk går runt och hostar lite varstans. Febernedsättande medel försvinner snabbt från apotekshyllorna.Jag hoppas verkligen att vår familj kan bryta den trenden. Måtte februari innehålla friska dagar (jag håller tummarna hårt)
 
I kväll har jag suttit här under en filt och myst för mig själv framför tv:n. Jag har tittat på kvällens avsnitt av På spåret och kämpat mot dem i burarna. Som vanligt hade jag ingen chans. Men när resan gick till Rom så kunde jag svara rätt. Vi var där för något år sedan när vi för en heldag med övernattning stannade till där efter att ha varit en vecka i Toscana. Italien, ett land jag verkligen rekommenderar om ni inte varit där. Vaddå, sitter hon där alldeles ensam tänker kanske någon? Ja, hon gör faktiskt det och det av den orsaken att sambon åkt iväg med ungarna till fjällen på lite skidåkning. De har gemensamhetstid och jag har välbehövlig egentid. Skulle ljuga om jag sa att jag inte avundas dem en aning men vi ska iväg allihop senare så den tiden kommer. Just nu är det faktiskt så skönt och avkopplande att bara sitta här i min ensamhet. (Men jag saknar dem så klart enormt mycket. Kram på er M, A och I) I morgon ska jag ta itu med tvätthögar, som växer fast inte så många är hemma. Jag ska ta en sväng med snabeldraken ( eller dammsugaren om ni så vill). Jag ska renbädda så att det är riktigt fräscht när de kommer hem igen på söndag. Jag ska träffa en av mina fina vänner. Jag ska nog plöja igenom några avsnitt av min favvoserie Vänner. Åh, vad jag gillar den serien. Där har ni min humor!

 

 
 
 
Hoppas att ni har haft en underbar fredagskväll!
 
Kramelikram Veronica

3 kommentarer:

 1. Underbar fredagskväll har jag väl inte precis haft, har varit hemma sen i onsdags med någon influensaliknande trött historia.Men jag ska inte klaga, orkade blogga lite ikväll i alla fall, men scrapkompisarna på träffen får klara sig utan mig i morgon.
  Längtar till en sån där dag igen när man känner livet i sig som du skrev. Fattar precis hur du menar....jag tror jag vågar kalla det tillståndet lycka.
  kramar till Dig!
  Eva

  SvaraRadera
 2. Härligt med sådana dagar!:)
  Skönt med lite egentid också. Aldrig fel att få sakna varandra ibland.
  Borde ha en likadan dag som du med tvätt och städ, men här ska jag och dottern först iväg för att spela två handbollsmatcher. Sedan måste vi hitta en födelsedagspresent innan vi åker hem igen. Vi glömde av att fixa det igår och kalaset är redan vid halv elva imorgon. Kan nog bli lunch på något hamburgerställe också!:) Senare är det sedan dags för sonen att spela andra bandymatchen för dagen. Han skall även spela en match nu vid elva.
  Glöm inte att ta det lugnt och vila också!:)
  Hoppas det är bättre med ditt öga.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad skönt med lite tid för sig själv, det behövs ibland :) Hyllan jag har promarker-pennorna på är från IKEA men den var vit när jag köpte den.
  Ha en trevlig söndag.
  Kram Ulrika

  SvaraRadera