Sidor

onsdag 9 januari 2013

Varm och go om halsen!

Idag blev det en vabdag med sonen som inte mådde bra när han skulle iväg till skolan i morse. Jag har ägnat dagen åt lite av varje. Det sista av julen har plockas bort och ska upp på vinden igen. En titt i bakboken startade igång fikasuget och jag blev så himla sugen på att göra dumlekakor. Jo då, jag hade alla ingredienser och plockade fram allt men sedan hittade jag inga formar så ...ja det blev inga kakor att avnjuta. Tvättmaskinen har rullat och dammsugaren har intagit trerätters. Hallen och köket innehöll ingredienser som nog kunnat mätta säkert 10 dammsugarkompisar. Nu är det städat igen och det luktar gott.

Jag har fått dille på scarfsar. Idag har det varit lite småkyligt och vad passar då bättre än nåt varmt runt halsen. Den här varianten är den senaste och den gillar jag mycket. Den är lång och man kan snurra den flera varv. Jag tycker att den har så härliga färger och den gör mig glad. Passar ju även bra den här årstiden när man är som en blekfis. Tog mig en titt i garderoben och upptäckte att jag faktiskt har en hel del...närmare bestämt....näe, jag tänker inte tala om hur många jag har men det är ett gäng! Nåja, jag använder dem alla vid olika tillfällen och humör.

 
 

 
 
Ute är nu all snön borta och det ser ut som att vintern har flyttat på sig för att ge plats åt våren. Jag hörde på väderprognosen att det var snö att vänta. Okej, då blir det vitt igen. Det är för tråkigt att vädret aldrig kan bestämma sig. Antingen blir det att ta fram längdskidorna och åka eller ska jag ta fram löparskorna. Nu är äääääntligen (kanske bäst att viska) min förkylning borta och jag kan återuppta  sådana här aktiviteter igen. Vi får se vad vädret har att erbjuda!
 
Sonen mår bättre och kanske så kan han gå i skolan i morgon och jag kan gå tillbaka till jobbet. I morse frös han och kände sig olustig men nu i kväll kände han sig bättre. Han var iaf totalt slut stackarn, för han sov mycket på förmiddagen och det hör inte till vanligheterna när det gäller mina barn. Nu ska jag kila och borsta tänderna, mitt jäspande är tydliga signaler på att dagen är slut. Först måste jag bara få visa er den ursöta maskoten som jag berättade om igår. Han som hängt med tjejerna i helgen när vi var på cup. Nu har han oxå fått ett eget pannband. Hur var det nu då? Jo, han kikade bara lite.....hahaha men får man följa med in i alla omklädningsrum så....
 
 
 
 
God natt alla underbara och bästa torsdagen till er!
Kramelikram Veronica

6 kommentarer:

  1. Så fin!
    Ja scarfen var också fin, hihi.
    Det är skönt med något runt halsen, framförallt på vintern. Gör så att man känner sig mindre frusen tycker jag.

    Du får komma upp till mig och åka skidor. Vi har gott om det vita :)
    Väldans söt maskot!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hallojjjjjj.......på dig , ser gosigt ut med scarfsen , snygg också...............

    Tycker du inte det är dags för pyssel snart ?????
    Kram
    //anneli

    SvaraRadera
  3. Scarf är så skönt att ha... jag har också dille på det *ler* och din var ju jättesnygg. Gillar när det är lite färg :)

    Tack finaste för din söta kommentar... du anar inte vad det värmer!

    kram kram Malin

    SvaraRadera
  4. Har aldrig gillat scarf tidigare, men har börjat använda det på senare tid. Tänkte skriva "på äldre dar", men så gammal är jag inte än!;) Den du visar var riktigt snygg och skulle passa bra till allt mitt svarta och blåa!
    Vi har fått yttepytte med snö idag, men inget att åka skidor på. Vi har dock två berg inte långt från oss där de har kortare spår med konstsnö och dit tänkte jag åka till helgen eller någon dag framöver, så att jag får åka lite skidor igen. Min äldste lillebror ska åka stafettvasan och behöver också träna på skidor, så vi ska försöka åka iväg tillsammans. Ser "Tjejvasan" som en kul grej och ett litet äventyr, men vill ändå känna att jag är i hyfsad form för att klara av det. Tack för råden och tipsen också!:)
    Fick frågan om arbetslagsledarrollen redan i höstas och kände att jag ville prova på det. Känns jätte kul än så länge, men svårt med inköp. Har inte gjort någon beställning än, så vi får väl se hur det går. Som tur är ju båda två kvar som hade de olika rollerna tidigare, så jag kan fråga.
    Jag har kvar de gardinerna i hallen med de svarta blommorna och jag stortrivs med dem, så de lär bli kvar ett bra tag framöver. Som sagt, priset är ju inte så kul för de där tygerna, men jag bestämde mig för att unna mig det då. Köpte sammanlagt en meter tyg via en butik på nätet som även finns i Stockholm och jag tror även i Göteborg.
    Mysig maskot tjejerna har också!:)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Ibland kommer en vabdag som en härlig överraskning. Inget man så klart önskar men som kan utvecklas till något riktigt bra :)
    sjalar hua mig jag har massor men precis som du använder jag dem flitigt, eller vissa i alla fall.
    Hoppas nu att förkylningen givit sig av långt, långt bort.
    Ha en toppen helg kram Kristina

    SvaraRadera
  6. vilken härligt färgglad scarf...
    Jag vabbade också i veckan, så jag hann få bort julen. Skönt sen när jag själv blev sjuk... :-)
    Önskar dej en fin fortsättning på helgen!

    SvaraRadera