Sidor

lördag 12 januari 2013

Skidåkning och oturen drabbar mig igen!

Idag blev det då äntligen en tur med längdskidorna. Kung Bore måste ha hört mig för jisses vad snö han lämnat av här! Vi for iväg hela familjen och åkte några varv på slingan. Bra spårat och fint väder, härligt. Tyvärr så hade jag ganska bakhalt så det blev att kämpa i vissa partier. Får åka och fixa lämplig valla. Fick iaf ihop 5 km och det får jag vara nöjd med.

 
 
 
Igår snöade det typ hela dagen här. Från att ha haft helgrön gräsmatta så förvandlades hela vår stad till en vinterlik snöbakelse. Morgonen började med ett gratis träningspass för att överhuvudtaget få ut bilen från uppfarten. Helt ok. Kände mig så härligt pigg och hurtig när jag senare anlände till jobbet. Huruvida pigg och hurtig jag kände mig 8,5 timmar senare, när jag slutat mitt jobb och grävt fram bilen ur drivorna igen och fått ytterligare ett träningspass på 45 minuter, det vill jag inte kommentera.
 
 
 
Tror att det som hände precis innan jag lämnade min arbetsplats hade en aaaaaning med det att göra. Jo, det var ju så att jag bara skulle slå en drill på toa innan jag skulle ta itu med snöskottningen. Jag säger bara...lägg aldrig mobiltelefonen i bakfickan!!! Behöver jag säga mer? När jag drog ner byxorna så hörde jag ett plask bakom mig och konstaterade att en viktig ägodel just tagit sig ett bad. Utan att tänka så fiskade jag upp telefonen, torkade av den och totalsanerade sedan min arm från fingertopparna upp till armbågen. Ringde min sambo och konstaterade att telefonen fortfarande var ok. Ganska snart insåg jag dock att ljudet försvunnit. Tja, vad säger man, jag har nu en mobil som saknar en väsentlig funktion. Typiskt är väl bara förnamnet!
 
Ikväll tar vi det lugnt. För en stund sedan åt vi en smarrig måltid med fläskfilé och grönsaker i ugn. Nu väntar vi bara på att glassen ska bli färdig. Tv-n är på och det brinner i de båda kaminerna. Visst är det underbart med lugn och ro. I morgon är det hockeymatch och handbollsmatcher som gäller och vad är bättre än att ladda upp med mys i soffan?
 
Hoppas att ni har haft en lika bra lördag som jag, tjingeling!
 
Kramelikram Veronica
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


6 kommentarer:

 1. Vad avundsjuk jag blir på all er snö!!! Har varit och åkt på ett av våra berg i närheten idag, men på konstsnö. Fick i alla fall ihop drygt 11 km till slut!:)
  Typiskt med telefonen också!:( Har aldrig telefonen i fickorna, men man har ju lagt den på väldigt konstiga ställen emellanåt!:)
  Lycka till imorgon! Vi har just sett sonens lag spela match och vunnit den med 14-3. Sonen gjorde fem mål och hade chans på fler.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fy så förargligt med telefonen! Tappade min i hundens vattenskål en gång, ja hur man nu kan lyckas med det, och den bar sig väldigt märkligt åt ett tag men när den väl hade torkat helt fungerade den igen. Hoppas att din också kommer att göra det.
  Så mycket snö ni har! Här kommer det några enstaka snöflingor idag men några drivor blir det knappast :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Oj vilket elände !! Vad gör du nu ???? Det ser nästan ut som ni fått mer snö i stan än vi här ute. Men här är ändå väldigt mycket. Snöslungan och grannens traktor har gått varma. Det gäller ju att komma ut på vägen. För några år sedan blev vi faktiskt insnöade då en jättedriva hade lagt sig framför garaget. Jag tycker det får vara nog.
  Härinne brinner också en brasa , mannen tittar på en otäck film
  ( det hörs så ) och här sitter jag och hostar. Fridfullt eller hur ??!!!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Oj oj oj, så mycket snö du har... här har varit barmark i två veckor :/ och fy vilket elände... :)

  kram till dig!

  SvaraRadera
 5. Åh nej vad tråkigt att din mobil badade! Jag brukar inte ha mobilen i bakficka och ska då inte börja med det heller, haha.

  Jisses så mycket snö ni fick på kort tid. Här har vi en strålande vacker dag idag fast något kallt. -20 i morse.
  Ha en fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Å nej va trist att paja telefonen men du kanske har en försäkring så du får ut en ny?? Och skidor det är härligt! Jag åkte några gånger innan jul men kom av mig när det blev plusgrader. Borde ta tag i det igen! Kram Sara

  SvaraRadera