Sidor

söndag 27 januari 2013

Mycket boll och liten pysselhörna!

Nu är man allt lite trött! I morse skulle dottern och jag vara vid sporthallen redan kl 07.20 för färd mot två handbollsmatcher. Med ganska lång resfärd ( 2 tim) så var det tvunget att bege sig iväg i ottan. En knapp förlust och en aovgjord match hamnade i protokollet och jag kan inte annat än som vanligt vara enormt stolt över mina grymt duktiga tjejer. Jag hade faktiskt gåshud när slutsignalen ljöd efter sista matchen. När vi kom hem så hade precis en annan match börjat i sporthallen och eftersom vi ändå var där så såg vi resten av den innan vi åkte hem. Nu tror ni väl inte att vi är kloka men hemma på tv:n hade precis VM finalen i...just det handboll börjat, så den var vi ju oxå tvungna att se. Det blev en klar seger för Spanien mot Danmark. Näe, nog om handbollssnack och över till nåt annat....
 
Igår var det några timmars scrap i goda vänners lag. Som vanligt jätteroligt att träffas igen. Alla gör så himla fina saker och jag blir alltid så djupt impad av alla underbara alster som produceras under dagen. När jag kom hem så var det att packa upp och ställa tillbaka det som man kånkat med sig. Dottern blev pysselsugen och påbörjade ett kort till sin bästa kompis K. Rummet vi brukar sitta i och som har förvandlats till pysselrum är egentligen en liten klädgarderob. Ja, den är verkligen oerhört liten men helt ok även om jag önskar att den vore mycket större. Med sådan liten yta krävs det att man har bra med hyllsystem och organisation för att hitta grejerna. Nåväl, resten av familjen tyckte att vi skulle umgås HELA familjen så pysslandet la vi på hyllan(om man säger så) och sedan åt vi god mat och myste i soffan framför tv:n ALLA 4!!!!  
 
 
 
 
 
Idag är jag tacksam för att min tumme känns ok igen. När jag klämde den i dörren för någon dag sedan var jag minsann inte så positiv. Shit, vad ont det gjorde. Tänkte ett tag det värsta. Herre gud, det kändes som om den hade gått av. Nu är den öm men helt funktionell och det är verkligen skönt, livet blir mycket lättare då. Tänk att en tumme kan sätta stopp för så mycket saker som man behöver göra...eller har lust med.
 
Nu ska jag berätta en rolig sak. Sonen sökte för länge sedan till en annan skola än den som han egentligen ska börja i när han ska upp i sexan i augusti. Först kom han inte in, utan stod som reserv men nu har han kommit in och det är så kul. Vi har varit på besök där och det känns som en mycket bra skola. Som mamma kan man nu koppla av och inte behöva vara orolig för hur det kommer att bli eller var han ska gå. Snart ny vecka igen och februari månad närmar sig med stormsteg. Hoppas att ni får en helt underbar måndag och att ni njuter av livet. Ha det gott och tjingeling från mig!
 
Kramelikram Veronica 
 
 

4 kommentarer:

  1. Låter som en fullspäckad helg för din del! Här har livet gått ganska långsamt, känner att jag behöver det just nu:(
    Här har det varit fotbollscup och hockeyskola:)

    Ha en bra vecka, kram

    SvaraRadera
  2. Hej svejs , tack för i Lördags lika mysigts som vanligt tycker jag ......
    Vilket fint pysselrum ni har ..............

    Kramar från mig
    //anneli

    SvaraRadera
  3. Här blir det handbollsmatcher nästa helg. Hoppas hinna med lite skidåkning också, men får se hur det blir.
    Fin liten pysselhörna ni har! Ordning och reda, annat än man kan säga om vår pysselhörna. Shit, vad det är rörigt där just nu. Får nog ta tid till att rensa där någon dag. Nu har jag äntligen blivit av med den gamla tv:n som stått där och varit ivägen för mitt fortsatta fixande. Får skriva upp det på "att-göra-listan"!:)
    Tur att tummen känns bättre!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej tjejen
    Vilket trevligt scraprum ni har, mycket ordning och reda där :) Ni verkar ha fullt upp som vanligt.... tråkigt med tummen, du får krya på dig och ha en fin vecka! GRATTIS till sonens skolbyte!!! Kramizar Susanne

    SvaraRadera