Sidor

onsdag 19 december 2012

Så här var det inte planerat!

Vad gäller vädret så kan jag väl säga att jag blivit lite gladare. Just nu är det -1 och det är bättre än kramsnön. Får väl hoppas att det kan fortsätta så och det i kombo med ett gäng snöflingor vore ju inte helt fel. Jag vill ha snö.....S.....N.....Ö!
Somliga dagar blir aldrig som man tänkt sig. Denna dagen är en sådan, ja. för mig iaf. Ikväll skulle alla mina goa handbollstjejer varit här på filmkväll och lite mys men så blev inte fallet. I måndags fick dottern feber och det har hon haft sedan dess. Tyvärr vill den jäklas med henne och håller sig vid 39. Hon har även ont i halsen och pratar som om hon hade en stor apelsin i munnen. Hon är helt orkeslös och när hon gråter så börjar hon hosta. Hela veckan när jag har jobbat så har hon varit hos sin farmor och farfar. Världens bästa! Utan att ens rynka på pannan tar de emot henne med öppna armar. Det kallar jag kärlek det! I morgon är det julavslutning i skolan och sötgos är så ledsen över att hon både missar den och att filmkvällen inte blev av. Nu har jag dock lovat både henne och alla tjejerna att vi tar den kvällen efter jul istället. I dagsläget är dock inte dottern så värst tillfredsställd över detta. Men vad gör man? Nu håller jag alla tummar för att ingen mer i familjen ska bli sjuk innan jul. Eftersom jag fortfarande är rejält förkyld och hostar (mest nattetid) så är jag lite rädd för att åka på det. Näe, nu pratar vi om något annat mer uppiggande.
När jag tog in posten idag så såg jag att det kommit bilder. Det är bilder tagna av en fotograf på vårt handbollsgäng. Ett gruppfoto och ett enskilt foto på dottern. Så värst uppiggande var väl inte gruppbilden. Jag såg ut som om jag skulle somna vilken minut som helst. Inte den mest alerta människan på den bilden om man säger så. Dottern och några andra kisade med ögonen och såg inte heller bra ut. Näe, där behöver nog fotografen ta sig själv i kragen och fundera över om han själv tycker att den bilden är godkänd. Den bilden tänker jag inte behålla. Men nu över till det andra fotot....wow, vad fin hon är min dotter! En tjej på hugget som precis när som helst är redo att kasta iväg världens skott tillsammans med ett leende som man fullkomligt smälter av!!!! Där lyckades fotografen få min guldstjärna. I kväll har min andra goa unge, sonen tagit kort efter hockeyträningen och det ska verkligen bli spännande att få ta del av dem senare.
 

Strax läggdags, bästa torsdagen till er!

Kramelikram Veronica

6 kommentarer:

 1. Meeen vad jag tycker synd om din dotter! Det är ju så trist när det man planerat och sett fram emot inte blir av.
  Det blir ju säkert roligt då ni väl har eran film och myskväll men... vad hjälper det nu.

  Själv har jag en son som i kväll inte var nån muntergök precis. Han har tillbringat kvällen i garaget och mekat med sin Epa och det slutade med att han drog av handbromsvajern. Försökte trösta att det är ju inte hela världen, den går ju att byta men men...
  Sedan tänkte jag så här, om det är en big deal för en 15-åring, då kanske man för övrigt har ett ganska bra liv, haha

  Ha det gott vännen och så får ni krya på er nu så ni är pigg då tomten kommer :)
  Kramilikram

  SvaraRadera
 2. Stackars liten! Håller tummarna för att det snart går över, så hon får vara frisk till jul.
  Inte lätt med kort! Jag ser ofta sömnig ut, då jag har en tendens att alltid blunda för blixten. Nu påminde du mig om att jag måste beställa korten från dotterns 10-års fotografering. Det får bli under julledigheten.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Precis så mycket snö som du har dekorerat bloggen med tar jag gärna in real life sas.Det blir ju så mycket vackrare och mer lockande att vara ute.
  Nu njuter jag av jullov och går en liten bloggrunda med hälsningen;
  En riktigt GOD JUL önskar jag dig!
  kram Eva

  SvaraRadera
 4. Åh stackars!!! Hoppas hoppas verkligen att hon bättrar på sig snabbt!! Och vilka underbara farföräldrar!! Underbart med så mycket kärlek!!
  Ha det så gott nu och ta hand om er!
  Kram fina du!

  SvaraRadera
 5. God Jul och Gott Nytt År på dig och din familj , nu ser vi fram emot ett härligt pysselår .....

  Kramar i massor
  //anneli

  SvaraRadera
 6. Tittar förbi och önskar dig och din familj en underbar jul och ett Gott Nytt År!!!! Se till att vara friska!!! Kramizar Susanne

  SvaraRadera