Sidor

onsdag 12 december 2012

Magiskt datum och en blommas dag!

12 minuter över 12 den 12:e i 12:e 2012.......ett klockslag och datum som aldrig återkommer. För de flesta människor en helt vanlig dag och som vilket klockslag som helst. För andra ett väldigt speciellt och magiskt tillfälle. Komiska siffror som idag har lockat till flera giftermål. Jag hade "turen" att komma ihåg tiden och fick med det på foto. Lite kul med tanke på att det kommer att dröja 88 år innan det inträffar nästa gång, närmare bestämt den 2101-01-01.  
 
 
 
 
Jag kan även berätta att det idag är julstjärnans dag. Inte heller nåt speciellt för mig men jag får väl erkänna att jag iaf gärna köper en sådan blomma i advent. I år blev det två till köksfönstret och röda var de. Annars är jag ganska svag för den benvita sorten. Tycker den är väldigt fin.Brukar ni köpa julstjärnor?
 
 
 
För en stund sedan kom jag hem från dotterns luciatåg i skolan. Jo, jag var faktiskt där och tittade men hostade som en galning så jag gick och ställde mig i ett hörn så att jag inte överröstade sången. Det var väldigt stämningsfullt och fint men jag är glad att vara hemma igen, för jag är helt slut. Nu har jag tagit den där hästmedicinen...förlåt jag menar hostmedicinen, så nu hoppas jag att jag och resten av familjen kan sova i natt.
 
I morgon är det luciadagen....mysigt! Ha det gott alla fina.
Kramelikram Veronica

6 kommentarer:

 1. Stackars, stackars dig. Hosta är aldrig roligt. Då blir det inget lucia tåg på förskolan för dig i morgon eller? det är bland det finaste jag vet. Jul stjärnor nej tack. Kanske en liten vit men helst inte. Däremot älskar jag azaleor. stora vita blommor som håller länge om man är snäll och ger dem mycket vatten.
  Krya på dig. Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Missade tiden med ca 10 min, var rätt intensivt på jobbet där precis efter lunch!:)
  Köper sällan julstjärnor då jag har en tendens att ta död på dem väldigt fort. Ett år var dock ett undantag då jag fick en och den ville aldrig dö, så den hade vi kvar långt in i januari trots att jag slutade vattna den till sist.
  Mysigt med luciatåg!:) Vi ska ha på jobbet nu kl 7.30 och sedan ska jag se dottern ikväll vid halv sju. Var tvungen att sy upp lucialinnet, men jag och dottern var inte överens om längden. Har nålat upp den nu, så får det bli en provning till innan jag syr.
  Jobbigt med hosta!:( Hoppas att du fått sova i natt. Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja det var ett speciellt datum igår. Många vigslar hörde jag att det var. En bloggvän i Skåne blev mormor, lite kul datum att födas på :)
  Nä julstjärnor brukar jag inte köpa. Har ingen tur med dom. Bladen bara ramlar av.
  Nu blåser jag jättehårt för att blåsa bort dina dumma basilusker ;)
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Så kul att få med 121212 kl.12 på bild!
  Nix inga julstjärnor här. Förr köpte jag alltid julstjärnor och hade alltid ihjäl dem innan julen ens börjat ;)
  Krya på dig!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. jag köper gärna julstjärnor, helst rosa förstås! Problemet är bara att de aldrig verkar trivas i mitt hem, undra vad jag gör för fel!?

  SvaraRadera
 6. Julstjärnor är så fint, brukar dock alltid ta död på dem genom att glömma vattna...

  SvaraRadera