Sidor

tisdag 11 december 2012

Hej mitt vinterland...attjo prosit!

Jaha, så har förkylningen tagit överhanden. Igår var det en väldigt seg dag på jobbet,kände mig helt mosig och så himla trött. Idag ligger jag här hemma och orkar knappt någonting. Näsan rinner som en kran och jag nyser konstant. Lägg sedan till lite hosta och skallebäng så vet ni precis hur jag mår. Åh, nu när snön har kommit och jag som hade tänkt åka lite längdskidor och göra snögrottor med mina barn. Det kan jag minsann glömma nu ett par dagar. I natt har det snöat rätt så rejält och den enda fördelen med att ligga här är att jag slipper skotta. När jag tittade ut genom fönstret så såg jag knappt bilen. Jag får nog anlita barnen med att plocka bort lite snö. Mannen var hemma på lunchen och skottade och då fick jag även lite mat i magen. Mat är nödvändigt för att orka men fy vad tråkigt att äta när man är så här förkyld. Det smakar absolut ingenting och jag har ingen direkt matlust heller. Noterade att jag precis vid det här datumet för ett år sedan var precis lika krasslig. Mystiskt....
 
Det är väl lika bra att dra täcket över huvudet igen och bara vila. En varm kopp te vore nog inte så dumt. Håll en tumme för att jag ska orka titta på dotterns luciatåg i skolan i morgonkväll.
 
 
 

 
 
 
Härligt med vinter och snö, även om jag just nu får betrakta den på avstånd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kramelikram till er alla från en otroligt förkyld Veronica
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Så tråkigt att vara förkyld!:( Hoppas att det går över snabbt.
  Jag har tagit en tur på längdskidor idag, första på över 20 år!! Kommer nog att kännas i kroppen imorgon!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad tråkigt vännen att förkylningen slagit klorna i dig. Hoppas hoppas att du är så pass pigg att du kan åka och titta på luciatåget i morgon. Jag håller tummar och tår!
  Här har vi haft jättekallt. I natt när jag jobbade var det -22. Tur man jobbar inomhus ;) Nu har temperaturen stigit så snart vräker väl snön ner igen. Det verkar vara antingen eller i vinter. Snö eller kyla.
  Krya på dig nu och en bamsekram till dig!

  SvaraRadera
 3. Fy då, jag hopps du också bli bra snart... för jag är sååå trött på det!!! ;)
  Vilket vackert hjärta, vintrigt och vackert du har det ;)

  kram kram fina du!

  SvaraRadera