Sidor

lördag 8 december 2012

Dofter av nejlika, min fina tomte och lite otur!

Om man vill så finns det väldigt mycket projekt som man kan ta sig för nu inför den stundande julen. December är nog den månad som jag pysslar mest. Och då menar jag sånt där pyssligt som oxå luktar. Idag har dottern och jag designat apelsinerna. Nu sprider sig en härlig doft av nejlikor där de hänger i sina röda band i köksfönstret. Vi satt och funderade på om vi skulle göra lite julgodis oxå men beslutsångesten över vad vi skulle hitta på tog överhanden så vi satte oss vid tv:n och såg på Emil i Lönneberga istället. Inte helt fel det heller. Imorgon kanske det blir en plåt, om vi kan bestämma oss, vill säga...hahaha.
 
 
 
 

 
Kommer ni ihåg den vita tomten som jag berättade om? Den som jag köpte två gånger, först till ett dyrare pris och sedan hittade jag en likadan i en annan affär till ett betydligt lägre pris, så att jag lämnade tillbaka den första. Nu har den intagit sin plats i vardagsrummet och den är bara sååå söt!
 
 
 
 
 
Kylan håller i sig och snön har virvlat ner litegrann här idag. Vi har tagit fram längdskidorna och barnen har åkt. Själv har jag mest tänkt tanken men kanske blir det en tur på golfbanan i morgon.
 
Vad har ni tagit er för denna lördagskväll då? Själv hade man ju passet i kiosken i ishallen. Inget som står överst på önskelistan om man får välja syssla en lördag mellan kl.16.30-20.30 men men så är det när man är hockeyförälder. Dottern har hjälpt till att sälja och det tyckte hon var roligt. Ni vet, leka affär..fast på riktigt och samtidigt ett perfekt tillfälle att öva på huvudräkning. Sonen har oxå varit med men han var självklart mer intresserad av att se DM-matcherna som spelades. Nu var det ju inte så att vi kom därifrån vid utsatt tid, näe, det kom en sak emellan...hmm. Jag och en annan förälder som stod där hade precis blivit klara och vi skulle bara ta ut den stora soppåsen och låsa dörren. Ja, då hände det, min vanliga otur naturligtvis....påsen sprack undertill och allt åkte ut på golvet och på allt annat som stod där bredvid. Vi snackar kaffesump, varmkorv, flottiga papper, .....you name it! Vi var lite lagom trötta och började först bara garva åt eländet. Ja, det var bara till att börja städa igen. Tyvärr så missade jag kvällens avsnitt av Så mycket bättre. Jag får se på reprisen, den är väl i morgon. Kan ju inte missa Darins dag. Han sjunger som en gud, har en röst som är enorm! Nu ska jag gå in till ungarna och se om täckena ligger på golvet. De har en förmåga av att sparka undan dem när de somnat. I morgon kommer mannen hem, då är vi återigen en samlad familj, härligt!
 
Ha det gott alla underbara!
Kramelikram Veronica
 
 

1 kommentar:

 1. Söt tomten är!:)
  Jag har inte åkt längdskidor på över 20 år, men i fredags var jag och investerade i ett par. Igår hjälpte en kompis mig med att valla dem och nu är de snart redo för en provtur. Första rundorna kommer att ske på några fotbollsplaner nära oss, platt och bra!:)
  Kul extraarbete ni fick igår kväll, NOT!:( Gillar Darin och gillade programmet. Tur att man fick höra småsnuttar av hans egna låtar för jag gillar verkligen dem.
  Idag blir det en tur till Göteborg med min kusin.
  Kram

  SvaraRadera