Sidor

måndag 8 oktober 2012

Dopkort till pojkar behöver inte vara blå!

Hjälp...bara 10 veckor kvar på det här året. Jag som tyckte att året nyss började!!! Förmodligen så har jag ett fantastiskt liv just nu , För tänk om man tyckte att tiden gick långsamt och sniglade sig fram. och man bara gick och väääntade på att nästa dag skulle komma.  Här finns det ingen risk att jag skulle tänka så. Man hinner knappt vakna innan man ska gå och lägga sig. Näe, men STOPP...hur lät det där egentligen. Det verkar ju stressigt värre och inte alls rogivande. Nu är jag en sån som har mycket runt omkring mig och det händer mycket här i veckorna och till viss del så gillar jag det som sker men jag har oxå lärt mig att säga nej till vissa saker. Att kunna tänka att man får ta det någon annan dag eller helt enkelt strunta i det. Livet går liksom ändå vidare.

I morse lämnade jag två DOPKORT som jag gjort på beställning. Ett tvillingpar som inte skulle ha likadana kort och helst inte blåa. Pojkar kan ju faktiskt ha andra färger oxå! Det var så mörkt när jag skulle fota dem så bilderna är inte direkt i världsklass men det kanske syns ändå.
I helgen  har jag  varit på scrapträff. Alltid lika roligt att träffa vänner som man delar en underbar dag med. Jag gjorde färdigt några kort som kan vara bra att ha. Sedan målade jag för första gången med mina Promarker pennor. Ja, nu har jag oxå köpt några. Iof bara 11 st men det är ju alltid en början. Fick mycket goda råd av vännerna på plats. Sedan kommer ju alltid den där meningen att man får prova sig fram. Oj, oj, oj.....här ska det provas, för det tar ett tag innan man förstår sig på det där med skuggor, olika nyanser och allt vad det nu var.  Jag har ingen bild på kortet just nu. Den här gången fick  dottern följa med och hon hade gott sällskap av kompisar. De pysslade kort och var ute och lekte. När jag skjutsade hem dem frågade jag om de hade haft roligt och det var tre mycket skrattiga och glada tjejer i baksätet som ropade JAAAA! i kör.

Förrutom gjorda kort så har helgen även inneburit  en hockeycup med övernattning för sonen. I lördags kväll var vi där och tittade på en match. Efter kl 21 är man ganska mör efter en dags spelande men sonen kämpade på.

Igår blev det bak i köket eftersom burken som ska innehålla kakor stod där och gapade helt tom. Ja, så kan det väl inte vara. Har man en burk till kakor så måste den väl användas?!!

I kväll har det varit handbollsträning och jag fortsätter skryta med mina tjejer som är så duktiga. Det är så roligt att komma ner till sporthallen och få lära dem lite bollövningar. Något som inte är lika roligt är när saker försvinner ur förrådet. Jag menar, hur svårt kan det vara att lägga tillbaka när man är färdig??

Nu ska jag gå och lägga mig.....ha det gott alla goa och glada!
 
Kramelikram Veronica


 
 
 

7 kommentarer:

 1. Och god natt på dig... Kram

  SvaraRadera
 2. Dina dop kort blev så fina ........
  Nu kan jag tala om att jag bakade igår , det skulle jag inte ha gjort för herre min tid så goda dom är, ligger 4 kakor kvar i burken nu, vi har suttit och knaprat hela kvällen .....

  kramar
  //anneli

  SvaraRadera
 3. Fina papper du har hittat till dopkorten!! Ugglorna var jättesöta... det med drakarna på har jag oxå :-)
  Tyvärr blev det inte någon scrappträff för mig i lördags p g a flera olika saker... valde istället dotterns innebandymatch!
  I helgen ska jag i alla fall pyssla för fullt i Växjö med ett stort gäng och det ska bli sååå kul.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Låter så kul med era träffar även om just scrappande inte är något för mig direkt. Har länge sagt att jag ska skaffa mig nytt garn, så att jag kan starta en virkning eller stickning, men det blir aldrig av. Nu har jag skrivit in i almanackan att jag ska göra det på fredag, men det kan bli redan idag!:)
  Här är det också fullt upp. Så fullt upp att jag inte ens fattat att det är oktober!! Medlemsavgiften till handbollen skulle vara inbetald till 1 oktober och min tanke var att jag hade gott om tid för detta, tills jag i söndags kom på att "sjutton, det är den sjunde oktober idag!!" Igår blev den betald.
  Många möten är det denna veckan, så det ska bli väldigt skönt med torsdag då jag visserligen jobbar sent, men inte har program på kvällen.
  Gillar verkligen din bakgrundsbild! Skulle vilja fixa till min blogg lite också, men är så dålig på det. Har du använt någon färdig mall för att få det så här?
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken fin blogg du har! Jag tittar nog in igen någongång. Superfina scrappingkort :-)

  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Jag har också varit på scrapträff vilket är lika roligt varje gång. Tycker man behöver såna små "dater" för att få en skjuts i sin inspiration. I helgen ska jag på den gigantiska Växjöträffen och det ser jag verkligen fram emot. Räknar med att komma hem med nya spännanade kuskaper.
  Som jämställdhetsansvarig:) på min skola tycker jag absolut inte att pojkkort behöver vara blå...
  kram Eva

  SvaraRadera
 7. Fanns det en sån tid då man väntade att nästa dag skulle komma?? Det har jag glömt! ;)
  Jättefina kort som vanligt! Du är så duktig!
  Kul med hockeycup. Men det brukar ta på. Blir ju inte oftast så bra med sömnen för grabbarna :)
  Kram

  SvaraRadera