Sidor

fredag 1 juni 2012

Vackra daggkåpor och saxen tog håret!

1 juni...oj redan? Nu har det varit konstiga dagar igen..... både värme och kyla, lite sol och lite regn. Regn kan vara mysigt men inte när man längtar efter sommar och sol. Däremot kan ett sommarregn i juli vara underbart!! I dag har daggkåpans blad tagit hand om regndropparna på ett väldigt vackert sätt. Det ser nästan ut som i en saga.....hahaha i så fall så har jag en hel sagosamling utanför mitt köksfönster....fint så det förslår och vid uppfarten till vårt hus fortsätter härligheten med ännu fler daggkåpor......finfin grönska!

Nu har det åkt av en bit!!!!Jag blev nöjd med min klippning. En rejäl längd försvann ner på golvet men det var välbehövligt! Ja, nu börjar man ju se ok ut igen. Tur var nog att det var så risigt annars tror jag inte att jag velat klippa så mycket....10-15 cm. Här kommer före och efterbilder .......bakifrån.

FÖRE

EFTER
Framsidan får ni se en annan dag....


Ikväll har jag och min underbara familj varit och ätit mat på fantastisk restaurang inne i stan. Kalvfilén, rödvinet och citrontarten till efterrätt satt som en smäck. Ibland bjuder vi oss själva på såna här tillställningar och det är verkligen ett härligt sätt att umgås med dem man gillar mest och ett mysigt sätt att avsluta arbetsveckan på!!! Nu sitter vi och kollar på Let´s dance och vi har lagt alla våra röster på Anton....tror han vinner....

I morgon blir det scrapdag igen....dax att träffa pysselpolarna....YES vad roligt!! För övrigt så har jag späckat schema i helgen......berättar mer senare. Hoppas ni haft ett bra avslut på arbetsveckan och att ni gör nåt bra av helgen!


En rackans härlig lördag till er!
Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

  1. Snygg du blev i håret!:)
    Ha en trevlig helg du också, här blir det en del fotboll och sedan tänkte jag baka lite också. En joggingrunda ska jag också hinna med och lite slappande!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ditt hår ser jättefint ut....bakifrån. Men kära du var blev du av igår. Någon saknade dig.....jag. Kram Eva

    SvaraRadera