Sidor

lördag 9 juni 2012

Solskuggor och fotboll på tv

Solen framkallar underbara skuggor! När jag skulle slänga en blomma som tyvärr torkat så upptäckte jag den här fina skuggan. Trots att den inte kommer blomma något mer så bjöd den på ett fantastiskt skuggspel som vandrade på stenarna som låg där bredvid. Kolla vad vackert!!

Idag har jag varit ute hela dagen.....
vem vill sitta inne när det är strålande solsken ute.....?
Jag har planterat lite blommor och rensat ohyggligt massa ogräs. Känner nu att jag har fått kli på fingrarna. Kan det vara ifrån nässlorna som jag tog kommandot över tro? Barnen åkte med farmor o farfar till  sommarstugan igår och kommer hem i morgon.. Gissar att de har badat en hel del i poolen om jag inte misstror mig. Själv lär det nog dröja innan jag dyker ner där. Ungarna brukar tjata på mig...vi får väl se när det blir premiärdopp. Även om det är skönt att vara barnfri en stund så kan man inte låta bli att sakna dem.

Nu är det fotboll på tv och vilken match....Tyskland-Portugal. Jag håller på Portugal. Funderar på om eller när nr 7 Cristiano Ronaldo ska göra mål. Ja, jag kan väl inte dölja att jag tycker han är en spelare av världsklass!!!

Tekoppen anlände just och osten och kexen ser våldsamt goda ut så nu säger jag tjingeling och god kväll alla underbara! 

Kramelikram Veronica

5 kommentarer:

 1. Ha en fortsatt mysig Lördagskväll här är det fotboll också ......

  Kram på dig
  //anneli

  SvaraRadera
 2. Så härligt du fångar allt på bild... tom vissna blommor får du att vara vackra!! Hoppas vädret är bra i morgon oxå, för då äntligen är jag ledig jag med... Fortsatt härlig lördagkväll med mys :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för ditt lilla skuggspel... härligt... Hoppas du hade en mysig kväll... Kram

  SvaraRadera
 4. Fina bilder på skuggorna!
  Sitter och ser första fotbollsmatchen precis nu. Jag har varit borta både i fredags och igår och har inte haft chans och se någon match tidigare. Imorgon startar det ju på riktigt!;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Fotbollen står på här också men idag var det ju Italien Spanien. Spännande. Helgen har varit skön i stugan , bara mannen fick ett oförberett dopp i det svala vattnet. Men det är väl fräscht.....sa jag till honom.
  Kram Eva

  SvaraRadera