Sidor

söndag 10 juni 2012

Smarrig scones och scrappade kort.

Frukost med scones....Idag blev det lite smarrig scones. Det var länge sedan jag bakade dem nu. För några år sedan var det ganska ofta det blev ett bak av dessa snabba bröd. I morse var brödet slut så då passade det bra. Lite ost, marmelad och ett gott te...mums...

Solen har varit framme även idag, helt underbart! Cyklade bort och lämnade dottern på ett födelsedagskalas. Det blev grillat i trädgården och lek med vattenpistoler....mysigt.. Här är kortet som överlämnades.
Har lite beställningar på kort som ska göras. Här är ett som jag pulade lite med för en stund sedan. Hoppas att det passar damen som ska få det. Lime var tydligen en favvofärg.

Imorgon ska vi på teateruppvisning. Dotterns klass ska ha en förställning om rymden. Hon har övat jättemycket och hon är så duktig. Nu börjar hon bli nervös och är rädd att hon ska glömma bort sina repliker. Tror dock inte att det är någon fara eftersom hon kan samtligas repliker i hela pjäsen! Hon och en kille har huvudrollenerna och ska ha "myggor" på sig under förställningen. (mikrofoner vid ansiktet) Tror att min gen om att spela teater har överförts till lillgos....kul! Jag återkommer om hur det hela avlöpte...

Tänk, nästa vecka är det redan skolavslutning. Herre gud, vad tiden rusar iväg. Om några veckor påbörjar jag min semester. Tiden fram till den träder ikraft innehåller vanligtvis en hel hop med sysslor som måste bli gjorda innan ledigheten.........dokumentationer, pappersarbeten, ihopplockning av avdelningen och förberedelse inför kommande flytt i augusti. Näe stopp,  hur kul tycker ni det är att lyssna på detta då? Nu ska jag ta och krama om barnen som hoppat i säng och sen tar jag nog och tittar en stund på fotbollen.

Ha det gott.....
Bästa måndagen till er!

Kramelikram Veronica
6 kommentarer:

 1. Läckra kort! Åh så gott med scones - här blev det nåt grovt bröd med hela korn som jag inte ännu smakat, det får bli premiär till frukost imorgon :-)

  Hoppas du, som jag, hinner få ordning på allt innan semester dra igång! Jag har förvisso 7 veckor på mig att hinna med allt ;-) Kramizar

  SvaraRadera
 2. Fina kort du gör!
  Känner igen det där med allt som ska göras innan semestern på jobbet, är rätt stressad över det faktiskt.
  Vi har skolavslutning på fredag och jag har fått ledigt på fm för att kunna gå på den.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Å du gör så fina kort!!
  Igår blev det nybakt bröd till frukost hos oss. Receptet hittar du i dagens inlägg.
  Vad roligt med teateruppvisning. Jag kan sakna sånt litegranna. Nu när barnen blivit större är inte uppvisningar speciellt vanligt förekommande, haha
  Bästa måndagen till dig med vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad gott med scones till frukost! Gjorde det faktiskt för någon månad sedan, men till mellanmål- men mina blev inte så snygga som dina:) Men de gick hem hos sönerna och en av deras kompisar:)

  Hoppas att din vecka startat bra, jag ligger hemma och försöker att vila bort resterna av en hemsk migrän:(

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas att det gick bra med dotterns repliker! Kul att du blev inspirerad till kort:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Mmmmm scones är en favo hos mig också, men det var ett bra tag sen jag bakade dem, får bli skärpning nu när det snart är plats för ledighet.
  Du undrade i min blogg om jag fastnat i Äleklinta...ja nästan, i alla fall med hjärtat.
  Brist på nya blogginlägg beror dock på att de helt enkelt inte går att varken spara eller publicera...blir knäpp snart.
  Hoppas det gick bra med dotterns repliker och att dina fina kort blev uppskattade.
  Må gott
  kram Eva

  SvaraRadera