Sidor

tisdag 12 juni 2012

En ros till lilla gos och stoltheten finner inga gränser!

Gårdagens teaterföreställning blev en succé! Matsalen var full av förväntansfulla föräldrar, syskon och en och annan farmor, farfar, mormor och morfar. Uppe på scenen bakom skynket stod ett galet gäng spända och lite smått nervösa andraklassare och väntade på att få uppträda. Min dotter hade en "mygga" vid ansiktet och man hörde hennes andning väldigt tydligt i högtalarna. Kan väl säga att ingen kunde undgå att höra att någon där bakom andades väldigt häftigt. Jag som visste att det var hon, blev jättenervös och tänkte........oj, hur ska det här gå? Kommer hon att brista i gråt eller få panik? Men icke sa nicke.....det gick alldeles lysande....replikerna satt som en smäck och i ansiktet lyste enbart en underbar glädje! Alla barnen var så enormt duktiga. Jag hade köpt en ros som hon efteråt tog emot  med stor stolthet. Vet inte om det var hon eller hennes mamma och pappa var stoltast egentligen???Även storebror log när han såg henne på scenen. Pjäsen handlade om rymden. Ett par barn träffade på några varelser från rymden och sedan blev det en härlig mix av historia, fakta,fina sånger och en hel del fantasi och galenskap. Efteråt plockades fikakorgarna fram och den årliga brännbollsmatchen gick av stapeln. Kände att gamla brännbollstakter satt i...klart man ska vara med...Ja, jag tog faktiskt en lyra, känner mig lite stolt....fniss.På fredag är det skolavslutning. Gisses vad tiden rinner iväg! Tycker inte att det var länge sen snön försvann. Sedan barnen började skolan så har jag försökt att komma och se dem varje avslutning. Tyvärr har jag inte lyckats vara ledig men kunnat styra om mina arbetstider. Även i år får jag se dem sjunga och vara med när de önskar sina kompisar och lärare en trevlig sommar. Det blir liksom inte någon riktig sommar förrän man hör barnen stämma upp i "Du ska inte tro det blir sommar", "Den blomstertid nu kommer" och alla andra härliga skolavslutningssånger.

Nu är det en helt underbar tid att vara ute och njuta av naturen. Idag upptäckte jag att några knoppar i clematisen hade slagit ut. Visst är den vacker min lila Jackmanis!Nyfödda barn med små gulliga fingrar och tår. Med en mun som gapar som på en liten fågelunge som vill ha mat......det är oxå vackert, tycker jag. Här är ett kort som jag gjorde i söndags...ett bra att ha kort till sådana små juveler! Vet inte om ni ser..men det är ljust rosa med lime...
På söndag är det FOTOUTMANING igen!

Då ska jag ge mig ikast med ett nytt tema....RANDIGT......hmm,
Tänker att det passar nog mig, jag som gillar just randigt!
Om du är intresserad av att vara med kolla in kameran på min högersida i bloggen.


Tänkte även slå ett slag för SVEAS fina bloggcandy.
En jättetrevlig blogg, väl värt ett besök!
Kolla min högersida i bloggen!


Nu tänker en mycket trött men otroligt stolt mamma strax krypa till kojs för att orka med morgondagen. Stolt...ja, just det sonens lag vann Talang idag. En liten tävling där man sjunger och dansar på scen för resten av skolan. Stoltheten hos sonen när han berättade var väldigt smittande lik den som vi alla drabbades av igårkväll.


Ha det gott alla mina fina vänner!

Kramelikram Veronica

5 kommentarer:

 1. Vilka talangfulla barn du har. Brås dom på sin mamma? ;)
  Vilken fin clematis. Jag har nyligen planterat en men den blommar i vitt. När den blommar. Om den blommar, haha
  Nä vännen, nu ska jag träffa John Blund ;)
  Godnattkramen till dig!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Tack fina för värmande och härliga ord om mig, bloggen och utlottningen! Värmer så in i bängen och smilbanden tänjs till bristningsgränsen, håller tummarna för dig!
  Förstår att det var en stolt mamma som satt där i publiken, blir nästan tårögd när jag tänker på att om några år sitter jag kanske där själv...
  Ha en toppenkväll, Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Hej på dig!
  Sitter vid datorn, bakar bröd och ser på fotboll.....
  Hua mig vad tiden springer i väg. Vi har också skolavslutning på fredag. Visst är det ngt visst med denna dag. Jag har tur som jobbar i huset bredvid lillebror och kan skynda över för att vara med honom en stund. Sedan väntar traditionell fika med mormor och morfar. Ja du mina bilder från stranden blev inte vad jag tänkt men här jobbas det vidare. Hihi!
  Kul att du hänger med på randigt.
  Ha en fin kväll. Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Klart att du ska vara stolt över dina barn!:)
  Här har vi också skolavslutning på fredag och jag har lyckats få ledigt så jag kan vara med. Måste dock jobba på em, så lunchen hos farmor och farfar får jag missa. Ev ska vi fira in sommarlovet med min mamma och kusinerna på den sidan senare på em.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt med teater och vad kul att det gick bra, kanske får hon blodad tand! Kram

  SvaraRadera