Sidor

tisdag 29 maj 2012

Halsbandsfreak....JAG?

Nu har jag äntligen valt min 40 årspresent! Förra året var ju liksom mitt år. Det var året som kommunen gav mig 6 nya semesterdagar......så nu har man 31st! Vad som sedan är bra med att fylla 40 vet jag inte. I år tänkte jag gå neråt så 39 blir väl passande.....hahaha  Nåväl, tillbaka till min present. Av mina goa kollegor på jobbet så fick jag ett presentkort i en guldsmedsaffär. Som den sanna halsbandsfreak jag är så föll valet självklart på något till mitt Thomas Sabo halsband. Jag har redan köpt den sk. mellanlänken där man kan sätta fast 3 olika berlocker men hade lite pengar i presentkortet kvar. Jag kände för något somrigt så valet föll på denna läckra berlock.



Här har jag satt fast den tillsammans med några av mina andra berlocker. Det är så himla kul att byta ut dem och matcha till speciella teman. Min bokstav och en sandal tillsammans med blomman tyckte jag passade bra ihop. Jag har även en mellanlänk där man bara sätter dit EN berlock och det är oxå snyggt. Mer om mina berlocker en annan dag.......


När man handlar så kan man få sådana här läckra askar i vitt och svart.


Ibland händer det att man har flax måste jag säga! I går var jag på stan en liten stund innan stängningsdags och tog mig i kragen och gick in till min frisör. Ja, någon drop-in tid existerar inte där...det är verkligen supersvårt att få klipptid. Jodå, det fanns EN tid nu på torsdag pga ett återbud, annars var det knökfullt fram till efter midsommar. Eftersom jag jobbar kortdag på just torsdagar så var det perfekt för mig....ibland måste man ha lite tur!!! Det är då sannerligen dags för att sätta saxen i mitt hår...huvaligen......kan tänka mig att det blir en hel del som klipps bort! Jag som egentligen vill ha kvar mitt långa....nu blir det nog en lång page istället. Men vad säger ni...hellre page än rotborste va!!! Läste om årets trendigaste frisyrer och upptäckte att en lång page var en av dessa. Wow, då blir man ju en riktigt hipp morsa då!

Jag tänkte köpa fleecefiltar som ska hängas på stolarna runt matbordet på altanen. Jag har funderat på vilken färg jag skulle välja. Först tänkte jag svarta. Jag har ju en hel del i svart och vitt (trädgårdsmöblerna är vita) men sen tänkte jag om och då föll funderingarna på TURKOS  eller kanske LIMEGRÖN eller kanske RÖD  kanske nån helt annan färg??.....hmm. Ju mer jag funderar ju tokigare bli jag. Men visst skulle det vara snyggt med en färg som kan vara genomgående i ex.ljus, filtar, bordsunderlägg eller nåt annat. Hur tänker du om färg, vilken färg skulle du ha valt? Hur ser det ut på din altan eller balkong?....om du nu har någon förstås?

Nu ska jag titta igenom ett dokument som en tjej har skrivit på engelska. Hon kommer från Vancover i Canada och är för tillfället hos mig på mitt jobb och praktiserar. Tycker inte att min engelska är den bästa men vi kommuniserar bra med varandra och förstår vad vi menar. Inte alls dumt med engelsktalande studenter....plötsligt minns man väldigt många ord!!!



Ok friends...have a nice evening!

Kramelikram Veronica

9 kommentarer:

  1. Tjusigt halsband!! Av att praktisera engelska på riktigt så återkommer det en massa ord :-) Språk är kul... Kram

    SvaraRadera
  2. Valet av present var jättefint , gillar också dessa smycken, finns ju hur många söta berlocker som helst..............

    Färgvalet av plädar hmmmmmmmmmm..........RÖD , jag har själv mycket rött därför denna färg ................svart vore nog mer praktiskt ....................

    Ha en bra vecka
    Kram

    //anneli

    SvaraRadera
  3. Tjaba tjejen!
    Vilken fin berlock! Rosa har inte varit nån favvofärg för mig tidigare men för ett tag sedan blev jag helt galet förtjust i rosa. Så varför inte några rosa och limegröna filtar på stolarna? hihi

    Jag är ju också komunanställd och det var ju ett nöje när man fyllde 40 då man fick några extra sem. dagar. Det kan man liksom aldrig få för mycket av ;)

    Du tar väl ett före och efterkort på frisyren på torsdag. Själv håller jag på att spara ut mitt hår efter att ha varit korthårig i några år.
    Åver änd aot från lilla mig!
    Kraaaam

    SvaraRadera
  4. Halloj!
    Vilken fin berlock. Mina stövlar kommer från Ilse Jacobsen. Finns att köpa via nätet eller i hennes butiker som finns i större städer. Det finns många vill ha saker där kan du tro. Både kläder och fotbonader :) Har suktat efter dessa stövlar länge.
    Min altan är i vitt, blått och lite rött. Jag gillar klassiska färger.
    Jag brukar läsa minst en deckare på engelska varje sommar. Det är lärorikt och man kommer snabbt in i tänket.
    Ha en fin onsdag. Kramis Kristina

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag tycker med det är fint att matcha filtar, ljus och underlägg.Jag skulle matcha husets färger...håller med om att det kan vara roligare att göra något för någon annan än sig själv när det är av kärlek...kramis semlan

    SvaraRadera
  6. Jättesnyggt halsband! Blomman var riktigt somrig och snygg. Snygga askar man fick till också - perfekt förvaring :)

    Jag önskar dig en härlig onsdag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  7. Kanonfin berlock till ditt halsband... riktigt somrigt och fint. Till vitt och svart tycker jag att det är fint att pigga upp det med någon eller ett par färger, så varför inte två av dina favvofärger?! Självklart syns vi på lördag!! :-)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Supersnygg berlock !! Nu får jag lite ångest....har också ett sådant TS smycke fast armband. Men jag är superdålig på att använda det. Egentligen armband över huvudtaget.Det får nog bli ändring på det.
    Plädar ...så sköna att svepa om sig. Du såg väl mitt färgval i uterummet.......svart och lime !!Det råkade bli så när jag kollade vad jag hade för olika attiraljer att pynta med. Lime är läckert.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  9. H1B trаnsfer could be applied more than oncе аnd nοt simply thiѕ, with the same time you cаn aрply for H1B transfer for over onе company.
    It is deρenԁant on сommοn prіnciples οf аcupressure, meгidian eneгgy flow, and muscle testing.
    These colleges and uniѵersities incluԁe Florіda Stаte Univегѕity, Bοston Univеrsity, and the Univеrѕіty of
    Maѕsachusеtts.

    My web page ... 2013 at 4:54 PM

    SvaraRadera