Sidor

söndag 27 maj 2012

All kärlek till mamma!!

Mor lilla mor, vem är väl som du.....ingen i hela världen! Mors dag....har alltid tyckt att det är en gullig dag på nåt sätt. När jag var liten så plockade jag alltid blommor till min mamma den här dagen. Ofta kom jag hem med en stor bukett liljekornvaljer....en blomma som min mamma tycker mycket om. Jag träffade min mamma igår, tyvärr fick hon inga liljekornvaljer .All kärlek till dig lilla mamma! Min lilla dotter bakade en kladdkaka idag alldeles själv, det enda jag hjälpte till med var när den skulle in och ut ur ugnen. Efteråt dekorerade vi den med violdekor och blomma från syrén. Det blev en himmelskt god kaka till mig dagen till ära. TACK älskade lilla gumman!!!!Igår var barnen och jag hos min bror och firade kusin E som precis fyllt 6 år. Jag överraskade henne med att Pippi kom på besök och det blev uppskattat. Med kappsäcken fylld av gottepåsar och stooora såpbubblor i trädgården ville de små gästerna nästan inte gå hem. Sedan kom mina föräldrar och vi åt gott tillsammans.Min brors familj bor så härligt ute på landet med hagar och ängar runt omkring. När det är så här vackert vill man gärna leta fram kameran. Ja, ganska snart hamnade jag på knä i gräset och fotade.
Idag har tvätten trängts om utrymmet på linan. Härliga "rena" dofter har spridit sig i trädgården. Jag har städat på altanen och planterat blommor. I morgon blir det inte lika bra väder, sägs det. Hoppas att det bara är en liten svacka i så fall, för nu ser vi väl alla framemot den underbara sommaren. Om en liten stund kommer sambon hem igen från sin skidresa till riksgränsen. Härligt när familjen är samlad igen..om dock bara för några dagar.

Heja Sverige....ja hon vann ju igår Loreen!!! Spännande och rolig kväll med poäng från alla länder utom Italien....fattar inte varför...men jag tänker nog fortsätta äta parmaskinka och parmesan och dricka vin från det landet ändå!!! Ibland kan man tröttna på en låt men jag tycker den blir bättre och bättre för varje gång jag hör den. Okej, fråga mig i augusti när låten rullat dagligen på alla radiokanaler, i affärer och uteställen om jag säger likadant då.

Imorgon är det måndag igen och ännu en vecka närmare den kommande sommarsemestern, underbart!

Ha det bäst alla ni fina......

Kramelikram Veronica

3 kommentarer:

 1. Så härligt när de små fixar och donar alldeles själva i köket och så deras underbart förväntansfulla och stolta blick i ögonen när man ska smaka kakan...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att det var uppskattat med besök av Pippi!:)
  Jag fick ett presentkort av dottern där det stod att jag fick välja vad jag ville för 20 kr i en av kioskerna på klassfotbollen igår.
  Sonen bakade en sockerkaka själv till vår fjällsemester och jösses vad han var stolt när han tog fram den första kvällen!:)
  Ha en skön vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men åh så god den kakan ser ut! Här sitter ett kakmonster på andra sidan skärmen och blir fikasugen. Bra att du är ute med kameran för nu är det fotoutmaningsdags igen ;) Den här gången är det ordspråk och talesätt som är temat.
  Kram Maria

  SvaraRadera