Sidor

fredag 30 mars 2012

Pyssliga presenter och kort!

När det  ska inhandlas presenter är  jag är en sån där mamma som funderar ganska mycket innan jag handlar. Jag köper inte första bästa grej. Näe, jag brukar fråga mina barn vad som kännetecknar kompisarna, deras intressen, om de har några favoritfärger, samlar på något osv.  Ibland blir det nåt praktiskt och ibland blir det lite crazypaket. Ikväll har det varit kalaskväll för dottern,  2 kalas! Ja, det fick bli så för hur sjutton ska man kunna välja när man får inbjudningarna samma dag. Det första var ett LASERGAMEKALAS och dottern var upp över öronen lycklig över att ÄNTLIGEN få gå på ett sånt kalas! När vi har lämnat/hämtat storebror där så har ögon och öron varit stora som tefat på henne. Efter att hon hade gjort ett snabbt ombyte på toaletten så körde "taximamman" iväg till nästa fest......... ett PYJAMASPARTY! För en liten stund sedan körde jag (för sista gången i kväll) och hämtade hem dottern. Kan säga att det är en mycket trött men otroligt glad tjej som håller på att ramla ihop här hemma. Tänkte visa er hur kort och paket blev.

Det första paketet var till en tjej som är pysslig, gillar att baka och älskar dumle. Förutom muggen och ett helt gäng med dumlekolor så fick hon även en lila penna (eftersom hon gillar den färgen) och ett stort knallrosa coolt hårspänne (som dottern uttryckte det)



Visst blir man lite fikasugen med den muggen i handen.



Den andra paketen var till en kille som är helt galen i godis och glass.



Det blev lite pyssligt oxå!



Vilken av paketen gillar du bäst?


Här är KORTEN och de talar för sig själva.....




Måste bli bättre på att måla motiven...känner att där behöver jag verkligen öva!





Om någon funderar över vad det röda är på kortet så kan jag meddela att det är pingisracket.


Igår kväll körde det ihop sig en aning! Samtidigt som jag hade hand om handbollsträningen så hade båda barnen hockeyavslutning. Dottern missade alltså sin handbollsträning men det var ok, för hennes lag spelade match mot A-laget. Sporthallen och ishallen ligger ihop så det gick snabbt för mig att kila dit efteråt. Tyvärr missade jag ändå alltihop. I helgen spelar de sista gångerna innan uppehållet och sen blir det inlines fram till augusti. Även handbollen börjar gå mot säsongsavslutning. Det känns lite vemodigt eftersom man tillbringar så mycket tid i ishallar och sporthallar. Nu väntar andra aktiviteter t.ex dotterns fotboll.


Nu till något helt annat. Såg att vi hade slut på plastpåsar och skulle handla det när vi åkte till stormarknaden. Till kundernas fördel så låg allt uppackat så stort och härligt. Det fanns 1,2 o 5 literspåsar. Jag skulle ha 2 o 5. Varför är det så att man alltid hittar otroligt mycket av det som man INTE behöver? När jag efter ett par minuters letande inte orkade leta längre och insåg att alla Kalmarbor verkar ha en enorm förkärlek till just 5 literspåsarna så vill dottern fortsätta leta. Det blir som en tävling för henne. Vet egentligen inte varför jag står kvar och ser hur hon letar och letar. Förmodligen för att jag är jag helt slut efter dagens dagsverk. Så .....DÄÄÄÄÄR hittar hon en 5:a.......var? Längst ner nästan på botten nere vid kanten. När hon väl hittat den så kan inte mamman säga att nu går vi. Tog ju inte tiden men jag kan säga att det tog en rejäl tid innan till slut dottern grep tag i den rätta! Stolt som en tupp lade hon den i korgen! Dessa påsar bidrog till ett gympapass av sällan skådat slag!!






Förresten, angående mitt förra inlägg.......jag kan säga att jag tog de TURKOSA skorna i går morse. De matchade så bra till min övriga utstyrsel........ och just det...........jag har köpt dem på Stadium!!!



Underbar lördag till er alla!




Kramelikram Veronica









7 kommentarer:

  1. Vilka roliga presenter! Alltid bra att få lite tips och detta var ju lite annorlunda. Gillade paketet till killen bäst, men kanske för att jag gillar glass och godis jag också!:)
    Jag och dottern var på hennes handbollsavslutning igår kväll. Nu är både handboll och bandy slut för säsongen och sonen har börjat träna fotboll så smått och nästa vecka drar även golfen igång för honom. Dottern har sin brottning fortfarande och snart börjar fotbollen utomhus. Hon vill inte gå när den är inomhus.
    Vi köpte sådana där basketkängor till dottern på Stadium och hon valde plommonfärgade, så snygga. Hon bryr sig inte om ifall hon har Converse eller inte, det gör däremot sonen så han fick ett par marinblå, låga Converse. Tur för mig så blev det ett par vita, höga Converse över!:)
    Jag fattar inte varför affärerna tror att vi kunder vill ha vissa varor huller om buller i en stor nätkorg?!? För det är ju som du skriver, man hittar ju aldrig just det man vill ha själv!!
    Känner mig hemma här hos dig, så jag ser fram emot varje nytt inlägg!:) Känns som att vi lever ganska lika liv och det skulle vara riktigt kul att få träffa dig i verkliga livet också.
    Ha en skön helg du också! Vi ska på kalas i em hos min ena bror, men imorgon har vi inget inbokat. Ska försöka ta mig ut på en löparrunda om vädret tillåter.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag gillar båda paketen lika mycket. Framförallt gillar jag dig!!
    Det jobb du lägger ner för att det ska bli ett personligt paket är fantastiskt!
    Inte alla som gör det :)

    Oj! Inte dåligt att hinna med två kalas på en kväll. Förstår att dottern landade hemma nöjd men trött :)
    Ha en fin lördagkväll!
    Kram kram

    Sv: Tack för omtanken!

    SvaraRadera
  3. Du har fullt upp som vanligt. Vilken härlig familj ni är. Och vilka bra presenter. Perfekta. Ska verkligen kolla in om jag kan ha sådan skor som du köpt. de var ju superläckra.
    Kram på dig, Eva

    SvaraRadera
  4. Vilka fina presenter och superhärliga kort!
    Vi bugar och bockar för din fina kommentar och tycker att det är så roligt att du finner oss inspirerande! Vi önskar en fin fin lördagskväll och riktigt härlig söndag! kram emelie och elin

    SvaraRadera
  5. Härliga presenter:)
    Kul att du gillade tipset.
    Ha en fortsatt skön helg!

    Kram Tesa

    SvaraRadera
  6. Sv: Det är ganska tvådelad känsla att hockeysäsongen är över. Jag gillar att följa sonens träningar och matcher men nu när våren kommer känns det helt ok med en paus. Sedan då hösten kommer börjar man längta igen... ;)

    Mannen jobbar natt, sonen och jag har precis sett en film, nu ska jag läsa lite och sedan ska jag utöva lite taxiverksamhet. Dottern ska ha skjuts hem från några vänner lite senare (jag hoppas inte alltför sent)innan det är godnatt för mig.
    Godnatt kramen!

    SvaraRadera
  7. Hej tjejen!
    Önskar jag hann med att vara så pysslig som du. Super fina paket. Smarta paket som jag gärna knycker vid tillfälle. Särskilt det med glass tillbehören :)
    Turkos är så fint och fräscht tycker jag . Bra val!
    Nu kallar sängen och Zlatan boken. Var uppe alldeles för länge i går.
    Glöm inte att luras i morgon!
    Kram Kristina

    SvaraRadera