Sidor

söndag 1 april 2012

Lila fjädrar i riset eller lurades jag nu?

April april din dumma sill!!! Jaha, så var det stora lurardagen...har ni blivit drabbade eller har ni lyckats lura någon stackare? Själv så sa jag till sonen i morse att det förmodligen varit en älg på vår tomt under natten för jag hade hittat både det ena och det andra på gräsmattan....hmm. Snabb som blixten var han på väg ut, skulle bara in till syrran och fråga om hon skulle följa med ut och titta. Nu var det så att lillasyster hade bra koll på vilken dag det var så hon frågade om det inte var ett aprilskämt. Sonen tittade på mig i sin iver att springa ut och då kunde jag inte hålla masken. Själv har jag inte blivit lurad vad jag vet men dagen är ju inte slut ännu. Idag har jag pyntat lite mer utomhus. Min stora zinkhink har fått sig en dos av påskfeeling och står nu så fint vid infarten och hälsar oss välkomna hem. I år föll valet av fjädrar på lila i olika nyanser.På trappan blev det oxå lite fint.
Och uppe på bordet hamnade den här som jag gjort tidigare men som jag fått så dåliga bilder på.


Håller fortfarande på att fixa med det där som jag skulle visa er men är inte riktigt färdig ännu. Jag får hålla er på halster lite till. Lovar att det blir klart i veckan.
Idag har jag även fått en släng av aggresion. Jag skulle skjutsa sonen på sista hockeyträningen för säsongen. Innan skulle vi bara tanka bilen. Gjorde det......men när jag sedan var färdig så ville BILEN INTE STARTA!!! I sådana lägen blir i allafall inte jag särskilt munter! Sonen hann till sin träning (pappa kom) och jag fick mig en promenad på ca 20 minuter i snålblåsten. Var inte klädd för detta men måste man så måste man........Hoppas nu bara att det inte blir en dyr bilkostnad.
Släckte ni ner i går kväll? Vi glömde bort det men sedan kom vi på det.....när vi tittade ut så var det kolsvart. Grannarna hade släckt och gatlamporna var inte heller tända. En liten stund under utsatt klockslag vårdade vi om miljön. Nu behöver man ju inte nödvändigtvis göra det just den här kvällen men det är lite roligt att vara med när det sker i andra länder samtidigt.

Okej sötisar, nu ska jag gå och förbereda inför morgondagen........
.....måndag den 2 april, undrar vad den innehåller för spännande ingredienser.......?
 Kramelikram Veronica

1 kommentar:

 1. Inte bara jag som gillar zinkkrukor utomhus, ser jag!;) Fina arrangemang du har gjort. Jag har fortfarande ljung i mina utekrukor.
  Har faktiskt klarat mig från att bli lurad idag, men barnen har hållt på att lura varandra hela dagen.
  Imorgon när jag kommer till jobbet är det renovering på gång, så vi ska slå ihop två avdelningar på vår avdelning. Kan bli väldigt spännande att se hur vi ska få ihop detta. Går an imorgon då vi har färre barn, kan nog bli knepigt på tisdag... Tur att man är ledig onsdag och torsdag när vi ska slås ihop med den andra avdelningen. Det är ljudplattorna i taket som ska bytas på två avdelningar.
  Ha en bra vecka!
  Kram

  SvaraRadera