Sidor

tisdag 27 mars 2012

Beslutsångest om härliga färger!

Att det ska vara så svårt att välja!


Ibland har jag svårt att bestämma, tja eller rättare sagt ganska ofta har jag det. Som nu i dag när ungarna och jag åkte in till stan en sväng. Storebror behövde skor och lillasyster badkläder. Hittade dock inga skor till brorsan och inte blev det nåt i badväg till syrran heller. Att det blev så var deras egna beslut. Jag var inte delaktig i det. Men mamman hittade dessa skor som bara stod där så fina och liksom blinkade åt mig med sina nyputsade vita snören. I det läget får man lite svårt att bara gå förbi och låtsas som det regnar. Egentligen har jag bestämt mig för ett par converse men de är ju liiiiite dyrare. Dessa kostade mindre tillsammans än vad man får betala för 1 par converse!!! Lite skrattretande faktiskt, när man nu tänker efter. Det blev iallafall till slut både ROSA och TURKOST. Det blir säkert ett par av de dyrare skorna oxå om ett tag....ska bara komma överens med mig själv om vilken färg jag ska ha först......och det kan ju ta ett tag!


Vilken färg gillar ni bäst av dessa?

Brukar ni få beslutsångest?


Idag har jag även varit med storebror hos doktorn. Han har gjort tester för att se om han har astma. Vi har märkt att han under den senast tiden i samband med träningarna haft svårt att andas (han har själv uttalat detta och varit tvungen att gå av isen eller annan träning) Nu har vi tagit hem spray och ska se om det hjälper honom. Det är ju bra att det finns hjälp att få.

Nu i kväll har vi jobbat på en liten överraskning som ska vara ute. Avslöjar inte mer för tillfället för det är inte klart än men snart ska jag visa er, hoppas så att resultatet blir bra. Har förövrigt tagit kort på mina planteringar som jag fixat med ute men tyvärr så ska jag ta om bilderna, för de blev inte så bra skärpa.

Igår åkte sambon iväg med jobbet och kommer hem på fredag så nu är man "ensamma mamman" igen. Eller taximamman om ni så vill, det blir ett evigt körande hit och dit. Hockeyträning i morgon och handboll och hockey på torsdag avslutar fredagen med att skjutsa till 2 kalas. Herre gud, vad jag ska be om skjuts när jag blir gammal och skrynklig......hahaha


Här är oxå ett par skor....eller rättare sagt TRÄTOFFLOR som jag har sparat sedan jag var liten. Hade ofta just trätofflor som barn, vilket säkerligen berodde på att jag bodde i närheten av en trätoffelfabrik. Minns att det i korridorerna på skolan där jag gick stod uppradat med trätofflor. Svart var populärt men även sådana här. Kolla ....

Sov gott alla ni underbara!

Onsdagen närmar sig så sakteliga......Kramelikram Veronica 

6 kommentarer:

 1. Om jag brukar få beslutsångest? Ha! Beslutsångest är mitt mellan namn!
  Ja... och på grund av det säger jag båda är lika fina :)
  Pågår er hockeyträning än? Sonen hade sin sista förra veckan.
  God natt!

  SvaraRadera
 2. Beslutsångest....haha...jag skulle också stått där och velat. Till slut hade jag nog tagit de turkosa. Förresten, var finns dessa häftiga skor att köpa ??? Jag måste nog ut och rigga mig lite. Det är inte kul att gå i svart, grått, mörkblått längre.Färger ska det vara....hurra !!
  Om du visste så många trätofflor vi slitit ut från samma trätoffelfabrik som du nämner. Vilka klampiga tider det var.
  Dags att koja !!! Suss gott ! Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Hej
  Här hade det blivit dom rosa , men dom du har kvar som varit dina var så söta ..........

  Jag tycker om att gå i trätofflor ...........

  Kram på dig
  //anneli

  SvaraRadera
 4. För mig hade de blivit de rosa!:) Sonen fick vita, höga av den dyrare sorten förra året. Tur för mig att vi då hade samma storlek, för i år har jag tagit dem!:) Han har fått nya, låga i marinblått. Så snygga, så jag skulle vilja ha sådana också.
  Vårplanteringar har jag inte hunnit med än.
  Jag har ansträngningsutlösande astma, men med rätt medicinering funkar det bra ändå att löpträna. Hoppas att det hjälper med sprayen för det är inte kul att få svårt med andningen.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej svejs! Nämen har DU beslutsångest?! ;-) Smart drag att ta båda två paren!! :-) De turkorsa skulle jag kunna tänka mig själv... Säger som Eva, var finns de att köpa?? Hoppas sonen får den hjälp han behöver... jobbigt att känna sig begränsad i sin idrott p g a andningsproblem.
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Beslutsångest!? Jag....min syster brukade kalla mig för Aftonbladet eller Expressen...
  Jag tyckte du gjorde helt rätt som tog båda.
  Om jag nu hade tvingats välja så hade det nog blivit de rosa...
  kram och ha det gott

  SvaraRadera