Sidor

söndag 5 februari 2012

Scrapväskan blev en snöplog!

Kung Bore fick säkert nog av mitt tjat för himmel å pannkaka vad snö det har kommit! Nu börjar det likna en riktig vargavinter även här i vår del av landet. Löparskorna får i dagsläget bytas ut mot längdåkningsskidor men det gör absolut ingenting. I morgon blir det en runda efter jobbet för nu är jag riktigt sugen. Min förkylning kan sticka och brinna för nu vill jag ut i spåret!! I morse var det riktigt kallt här -23 och bilen ville inte starta. Detta var dock en nödvändighet för hockeysonen skulle åka på bortamatch. En snäll förälder kom och hämtade mannen och sonen och sedan kom.......bärgningsbilen. Då stod jag i morgonrocken!!! Jag har nog aldrig i hela mitt liv fått på mig byxor och tröja så snabbt nån gång!!! Trodde väl inte att han skulle dyka upp så attans fort.!!! Vi fick hjälp med bilen till slut...

Igår var det scrappträff här i Kalmar. Vi var ett glatt gäng tjejer (ja, det kom faktiskt inga män) som träffades under dagen och höll på med allt möjligt skapande scrap. I rummet jag satt var det mycket skratt och jag kan lova att även en och annan tår (glädjetår) trillade ur mina ögon denna dag. Som vanligt blev det inte så mycket gjort men jag fick otroligt många fina tips på nya uppslag med mig hem. Det snöade hela dagen och när vi´, Lena och jag skulle åka hem så blev scrapväskan förvandlad till en snöplog.....grymt bra...... De andra bakom kunde bara följa den nyplogade stigen.


Just nu är jag en aning "insnöad" (kul va!) på att det snart är ALLA HJÄRTANS DAG och detta är mina senaste projekt.


 Först såg mitt bord ut så här.......


MASSOR AV GODISHJÄRTAN!!!!!!
(Och jag som inte ens äter godis)


Sen blev det så här.....



Nu står det ett par påsar färdiga att delas ut till några av mina Hjärtliga vänner under nästa vecka. Barnen har varit och spanat in dem och undrar så klart VEM som ska få påsarna........hahaha. Här vågar man ju inte avslöja nåt sånt!

Här är ett annat hjärtligt kort som jag till slut bestämde mig för att det skulle få bli en tavla, ska bara fixa en ram.




Diesen med alla hjärtanen fick jag låna av Anneli M. igår på träffen. Tack snälla Anneli. Just nu tillkom även den på min önskelista.Visst är den fin!! Kan säga att när man öppnar A:s pärm så visar sig en bibel av saker som man blir sugen på att vilja ha!!! Min önskelista fick plötsligt tillökning igen....

Här är nåt annat som jag tycker är fint.


Dottern gjorde den här SNÖLYKTAN hos en kompis för nåt år sedan och den brukar vi tända under vintersäsongen. Just nu är det inte kramsnö så då får det bli den här istället. Jättelätt pyssel att göra; endast sockerbitar, lim och en pappersplatta med foliepapper. När den lyser blir den så här fin.





I morgon väntar ännu en ny arbetsvecka både på jobbet och hemma. Synd att man inte får betalt på båda ställena!!! Nu ska jag njuta av värmen från brasan en liten stund till innan jag landar på kudden. Ha en underbar måndag alla goa människor!

Kramelikram Veronica






5 kommentarer:

  1. Snön dröjde i år men när den kom så kom den med råge :)
    Men vilka fina påsar du pysslat ihop. Vad glad dom ska bli som får en sån. Vad rart av dig!
    Söt ljuslykta din dotter har gjort. Söt i dubbel bemärkelse :)
    Kram och ha en fin start på veckan!

    SvaraRadera
  2. Kära du vad många roliga saker du fixat, påsar och tavla och lykta och...... och t.o.m. uppfunnit en ny sorts snöplog !! Hihi ! Ja nog behövs det plogas, fast idag är det gjort här och det är så vackert ute. Men svinkallt !! Jag satte igång med brödbak, varmt och skönt och ser genom fönstret de arma fåglarna som glupskt slukar godsaker jag lagt ut. Stackars små !! Ajax har intagit mormorsfilten , varm och skön !! Så ser vår dag ut. Ha det fint du med !! Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Vilken fin bakgrund och header du har...blir avundsjuk! Den är så vintrig och jag älskar ju det här vita....
    Tack för tipset med påsarna...funderade på vad jag skulle hitta på.
    kram Eva

    SvaraRadera
  4. Låter härligt med längdåkning! Äger tyvärr inga skidor längre, så här får det bli joggning även i fortsättningen!;) Å andra sidan har vi inte i närheten så mycket snö som ni har hos oss.
    Vår bil startade inte heller förra veckan. Kan ju säga att jag blev något förbannad när den inte gjorde det och jag skulle köra dottern till handbollen för att sedan åka på möte. Fick bli cykel istället... Nu har vår gamla bil fått nytt batteri och går som en klocka igen!:)
    Fina kort du gör och en sådan där godispåse skulle jag gärna vilja få jag också!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Sv: jag är en "kloka ord och citatnörd" och har några i mitt huvud, många i min samling och en del hittar jag på nätet och i tidningar :)

    SvaraRadera