Sidor

onsdag 1 februari 2012

Februari har anlänt!!

Idag fick jag hänga upp lite annorlunda tvätt.
Jag säger bara........Tappa INTE plånboken i snön?


ALLA DESSA KORT!!!!!! Kan inte nån tillverka ett kort som gäller i SAMTLIGA affärer???


 Snön har fallit ner så härligt under dagen. Stora fina flingor som lämnat skyn och hamnat hos mig.
De har lovat mer i morgon..........mysigt!Nåt som inte är lika mysigt är min förkylning som håller i sig. Till på köpet har jag även blivit hes och kraxar som en kråka.........men va....jag hade ju bestämt att det skulle vara slut med sånt trams.........attjoooo prosit!! Men i morgon är det handboll........det har jag bestämt, så det så!!!Men kära nån......vem har glömt trosorna på toastolen? Näe, jag skojar bara, det här är min nya necessär som jag tycker är sååå himla cool!
Den finns i diverse olika utseenden men den här prickiga tilltalade mig bäst.


Brukar ni ha radion på när ni kör bil? Jag har ALLTID radion på...ja, eller rättare sagt hade. Sedan en tid tillbaka har den tydligen bestämt sig för att jäklas med mig. Men det har den inget för..det är ganska skönt faktiskt. Man vänjer sig helt enkelt. Tro nu inte för allt i världen att det är tyst i bilen. Näe, ungarna pratar på som vanligt. Vi brukar alltid göra en kul sak när jag hämtar dem (ja, det är oftast jag som gör det) Man får berätta en rolig sak och en tråkig sak som har hänt under dagen. Ungarna tycker att det är jättekul. Igår sa dottern......men mamma ska du inte fråga oss nu då vad vi har gjort idag. Jag har två roliga saker och en tråkig sak att berätta för er! Det där att vi berättar tråkiga saker är ibland så avslöjande och intressant, för det kan handla om att man får höra att de varit osams med någon, nåt hände på rasten, den roliga lektionen blev inställd eller nåt annat. Bra tips för er som får höra från era barn att ni tjatar på dem om att få veta om dagen. 2 saker kan man alltid berätta om och ofta leder det till att de berättar mer utan att de tänker på det!!

Ja just det, jag höll ju på att prata om radion och tänkte fortsätta lite på det ämnet. När jag springer så vill jag gärna ha musik i öronen. Jag kommer mer igång på nåt sätt. Jag har en slinga som min sambo spelat in just för löpningen. Uppåt-tempolåtar som får mig att springa snabbare (kan även vara bra i en lååååång och seg uppförsbacke) varvas med mer lugnare bitar. Jag återkommer gärna med lite tips om nån är intresserad. Det är inte alltid som musiken är i öronen, ibland blir det utan. Hade lite svårt för det i början men min käre sambo fick mig att inse att det är viktigt att kunna springa utan ljud. Jag tycker dock hellre om att höra musiken än mina andetag när jag susar fram över vidderna.

I kväll har jag agerat hårdoktor på dottern. Hon har ett hår som har tendens till att få tovor stackarn. Nu innan hon skulle sova såg hon ut som en rotborste så det blev balsam och inpackning för att kunna reda ut det. Då kan jag säga att hon precis kommit hem från träning med nytvättat hår. Den här årstiden är väl inte den bästa för lillgos. Mössa på dagarna och hockeyhjälm flera gånger i veckan som dras av och på!!!!!  Hon brukar få sova med en fläta och det är fungerar kanon. Resultat=Lockig i håret, inga tovor, bra morgon, härlig frukoststämning.........ni fattar!


Det var allt från mig

Bästa torsdagen till er.....Kramelikram Veronica

7 kommentarer:

 1. Bra grej ni kör i bilen tycker jag. Att ta del av varandras dag.
  Jasså, du gillar snö? Det gör iofs jag också men nu tycker jag att det räcker för vår del.
  Haha vilken rolig necessär. Jättesöt!
  Förresten är det inte olagligt att tvätta
  Kort? Eller gäller det bara pengar? ;-)

  SvaraRadera
 2. Hej svejs på dig .....

  EN DEL TVÄTTAR PENGAR OCH EN DEL KORT...........

  Det var väl en kanonbra grej att köra i bilen en bra och en dålig sak , det skulle nog vara nyttigt för många vuxna också ..................

  Hoppas vi ses på Lördag ...........

  Kramar

  //anneli

  SvaraRadera
 3. hej vännen!
  Alltid kul att läsa din blogg, du lägger fram saker på ett kul sätt!
  Ska skriva i bloggen om vad jag gjorde och inte gjorde... kommer så småningom. Tack vännen!
  ha en trevlig helg!
  Kram lene

  SvaraRadera
 4. Bra tips att fråga om en bra och en dålig sak. Jag ska prova redan i eftermiddag! Det där med kort kan man bli galen på. Jag försöker sluta...

  SvaraRadera
 5. Nu måste du krya på dig, så du är frisk och utan kraxande på lördag!! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag tycker du är kreativ som torkar dina kort i "knäppsnurran". Jag tycker också det är makalöst vackert ute och idag snöade det så där fint, med stora vita flingor som föll tätt. Älskar sånt....man känner sig som i en film...
  Snart lördag, då kan du inte kraxa, men du är välkommen även om du måste vara tyst, vi kan köra teckenspråk med dig,Om du kommer ihåg kan du packa ner min lilla sax:)
  vackrasnöflingehälsningar Eva

  SvaraRadera
 7. Upptäckte ytterligare saker vi har gemensamt när jag läste dina två senaste inlägg! Vi använder båda två linser och båda två har vi döttrar med tovigt hår som sover med flätor för att slippa gråt och gnäll på morgonen!:)
  Här har vi fått lite snö, men inget som blivit liggande direkt. Såg att det kommit en hel del i er del av landet!:)
  Tack för utmaningen! Tar tag i den någon dag när jag har bättre tid.
  Du har så rätt, jag ska springa Göteborgsvarvet i maj har jag tänkt. Kände efter Tjejmilen att jag behövde större mål med min löpning och i och med detta är jag ju också mer eller mindre tvungen att hålla igång även nu under vintern. Har varit ute idag och inser att jag är snabbare än jag tror!:) Hade tidigare målet att bara komma runt på Gbg-varvet, men om det fortsätter så här får jag nog sätta ett tidsmål istället.
  Kram

  SvaraRadera