Sidor

söndag 22 januari 2012

Vågar man hoppas?

Är snön här för att stanna?
 Igår började den otroligt nog att dimpa ner från himlen. Idag har det snöat ganska mycket och ute är det vitt. Min bil var rejält snöig när jag åkte hem från sporthallen nu i kväll. Jag hoppas, hoppas, hoppas att Kung Bore har mer att erbjuda!!!!!!! Eller bor man i helt fel område???





Den här helgen försvann lika snabbt som den kom. Lördagen vet jag inte riktigt var den tog vägen och idag har jag varit i ishallen och i sporthallen nästan hela dan. Alla "måsten" som helgen brukar innebära har det inte funnits tid för.  Blir lite stressad av det....men när jag tänker på det nu så kan man ju oxå välja att se det så här...........gud vad skönt!! (Kände att det var latmasken i mig som påpekade detta).Vet att morgondagens kväll kommer att ägnas åt några av dessa måsten......men va fasen det är i morgon det!!

En sak som jag även måste ta tag i är MIN PYSSELHÖRNA. Efter att ha flyttat runt min grejer till olika ställen i huset så ska jag nu äntligen få en liten plats att vara på. Ja, jag menar verkligen LITEN. Det är egentligen en klädgarderob som har fått stryka på foten. Nu ska det upp hyllor och annat. Får nog bli en runda till IKEA. Spanar runt på andra bloggar och försöker hitta bra tips. Blir grymt avundsjuk på er som har stora ställen att sitta på. Vi får väl se hur det blir med mitt lilla skyffe.

I går satt jag en stund vid datorn och fixade med den där besöksräknaren. Jag hade ju egentligen redan en men ville ha en som preciserar lite mer. Just nu så verkar den leva sitt eget liv så jag har kvar båda tills jag vet om det funkar. Kul att se hur många som varit inne på min sida och läst. Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar så jag får veta lite vilka ni är som brukar vara här och hälsar på!


Nu till ett LÄSTIPS! Här är boken som jag läste ut förra veckan. Läskigt spännande och lite otäck thriller. För er som gillar deckare kan jag rekommendera den.


Nu har jag två böcker som jag läser lite parallellt. Den ena är litteratur som jag läser genom jobbet och den andra är en annan deckare. Jag återkommer när jag läst färdigt dessa. Har ni böcker som ni gillar tar jag tacksamt emot tips. Jag är allätare och läser det mesta.......om jag tycker att det lockar mig.


Nu ska jag faktiskt krypa till kojs för imorgon börjar min jobbdag tidigt..........och.......... man kanske behöver skotta. Mannen verkar ju tro det för nu har den här åkt fram.





Kanske ett önsketänkande att snön är kvar men ändå!!!  




God natt på er kära bloggvänner i cybervärlden.

 Den bästa måndagen till er!

Kramelikram Veronica

7 kommentarer:

  1. Nu blev du väl glad !! Tror att snön stannar ett par dagar i alla fall.Här åkte snöslungan ut i em och det är tur att vi har den. Vi brukar ha dubbelt så mycket snö här som i stan. Kul för dig att du får en pysselvrå. Minsta lilla plats är guld värd för scrappande !!
    Ha en härlig måndag ! Snöbollskrig ????? Nä snögubbar förstås !!!Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Ja jag älskar ju snö och det ska det ju va nu!!Ett tag till hellre det än en massa regn och slask...
    Kramar Lotta

    SvaraRadera
  3. Visst är det härligt med snö!! :-) Det blir ju så mycket ljusare då! Mina "helgmåsten" blev det inget med heller... jobbade i lördags och sedan på fest, så söndagen blev lite av en pyssel- och slöardag :-)
    Ha en härlig måndag!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Min granne ska sälja sitt hus. Köp det vetja så får du snö på köpet, haha
    Tack för boktipset. Läste du mina boktips i lördags? Kanske något för dig :)
    Kram

    Sv: Tack för dina rara ord!

    SvaraRadera
  5. Här har vi också fått snö och det är riktigt härligt! Det är inte mycket, men det som är får gärna stanna ett tag.
    Jag har aldrig sprungit i broddar jag heller utan har slutat springa när snön kommit och börjat igen när det försvunnit. Har då promenerat istället. I höstas bestämde jag mig för att göra ett försök med att hålla igång med löpningen även under vintern då jag har en stor utmaning i vår och än så länge har det inte varit några problem.
    Som sagt, en liten hörna är bättre än ingen alls! Jag har länge önskat mig en egen arbetsplats och försökte ordna en i tvättstugan, men den fungerade inte alls. Varje gång jag skulle göra något där fick jag röja först och då försvann inspirationen under tiden.
    Har du inte läst Keplers böcker ska du göra det, jag gillar även Camilla Läckbergs böcker. Boken du visar har jag sneglat på flera gånger på ICA, kanske dax att köpa den nu då!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej vännen!
    Tack för dina gulliga ord inne hos mig, har snart varit hos alla och önskat en god fortsättning på nya 2012!
    Hoppas vi får mycket pysseltid framför oss...
    När man är borta ett par veckor från bloggen och samtidigt allt strul med Webbläsaren I Explorer och blogger, har det tagit lite tid ;-) men jag börjar komma i fatt ;-)
    Vad underbart att du är deckar frälst oxå? Har precis i stunden
    läst ut Ann Cleeves 'Rött stoft' den tredje boken om fyra.
    Denna var den bästa hittills. Jag läser väldigt blandat både svenska och utlänska författare. Den sista svenska författaren
    är Ninni Schulman 'Flickan med snö i håret' såååå bra!
    Ja skulle kunna rabbla böcker i rasande takt men skall låta bli, bara fråga så får du fler tips ;-)
    Har läst om din vistelse på Ishotellet vilket spännand äventyr det måste varit och helt underbart.
    Och nu planerar du ditt egna lilla pysselhörn, så härligt!
    Jag har ganska stor plats men väldigt rörigt, därför har jag aldrig tagit något foto hi hi vi får se om jag tar mod till mig och visar det i framtiiiden :-)
    Ha en riktig fin vecka!
    Kramisar Ann-Charlotte

    SvaraRadera
  7. hej vännen!
    Du får väldigt gärna komma och hämta snö här hos mig!
    Då kan du ju trippa in och få en kopp varm choklade!
    Ha en bra dag!
    Kram lene

    SvaraRadera