Sidor

fredag 20 januari 2012

Änglar utan vingar......

Så var snart fredagen till ända och strax väntar helgen. Ikväll har dottern varit på discokalas och sonen sover hos en kompis. Detta kortet gjorde jag till kompisen, som även var hela presenten.......ni fattar strax varför.
Inuti var det väldigt enkelt med dessa bilder på ena sidan. Vissa kalas dyker upp så snabbt att man inte hinner handla nån paket men då är detta ett perfekt alternativ. Inte behöver man köpa presentkort innan heller. Stämpeln är ytterligare en KennyK  ("Wasn´t Me"). Tycker att hon är så cool i sin stil och frisyr.

I morgon kommer sambon hem och min vecka som "ensam mamma" är slut för några dagar. Skönt och kul......det blir ibland lite ensamt när man måste fatta beslut själv och vara den enda föräldern som finns till hands. Det blir en lördag och söndag med massor av ishallstid. Med andra ord.....dags att leta fram långkallingarna igen. Men efter förra helgens resa till Jukkasjärvi och ishotellet så känns ishallen som en riktigt varm plats!! Det är väl konstigt vad man vänjer sig......
På söndag är det återigen dags att hålla tummarna på sonens lag som spelar hemmamatch. Vi får se om jag får sitta på läktaren och heja (=skrika mig hes i tron att det hjälper in pucken i rätt mål). Ha hjärtat i halsgropen från början till slut (det är inte över förrän det är över)..... eller om jag ska stå i utvisningsbåset och ta hand om "busarna".


Här har snön ännu inte anlänt men dagarna var blivit kallare och igår morse var bilrutan riktigt svårskrapad. Halt var det oxå, så att jag t.o.m for omkull när jag skulle gå in i bilen. Ingen skada skedd men attan vad ont jag fick i knät! Förmodligen var det min vurpa som ledde till att jag råkade glömma bort att ställa ut soptunnan......som jag VET kommer på torsdagarna......ALLTID!! Kom på det efter att ha kört förbi ett 20tal gröna tunnor. Då var det för sent att vända och tänkte att jag gör det på rasten. Gissa vem som glömde bort att åka hem på rasten......ja, vem? När jag var på väg hem senare på eftermiddagen kom jag plötsligt ihåg det igen och hann väl tänka ut en sisådär 10 olika lösningar på vad jag skulle göra med mitt fulla sopkärl. Döm om min förvåning när jag sedan körde upp på garageuppfarten och min tunna står utdragen så fint vid vägkanten. Jag fattade ju givetvis ingenting???? Nu var det så att min otroligt gulliga och snälla granne hade sett att jag missat den och dragit ut den. Jag säger bara........wow vilka grannar!!! Ännu en gång kan jag konstatera att det finns änglar som inte har vingar!!!!!


Nu tänkte jag läska er med en riktigt god Smoothie....


Den här är superenkel att göra och supergod är den oxå........

Du behöver.....

1 banan
ca 150 gr jordgubbar
1.5 dl naturell lättyoghurt
0.5 dl mjölk

Mixa allt tills allt blir slätt.
Häll upp i glas.

Jag tog även några björnbär och la över. En av ungarnas favoriter vid mellanmålet.


Ha det gott och njut av livet i helgen!
Kramelikram Veronica


DAGENS TANKE:
"Att tårarna sprutar och magen värker kan ju också vara tecken på nåt mycket roligt!!"

3 kommentarer:

 1. Vi slipper ishallen i helgen då sonen är på cup i Åtvidaberg. Vi har kontakt vi sms istället!:)
  Här kom maken också hem igår och han var mycket glad över att slippa ensamma kvällar på hotell.
  Vi har också gett sådana presenter ibland. Biobesök är ofta uppskattade och det blir ju än bättre när man får gå med en kompis.
  Kram

  SvaraRadera
 2. hej vännen!
  Så häftigt kalaskort du gjort! Jag får inget gjort tycker jag!
  Hoppas allt är bra med dig!
  Kram lene

  SvaraRadera
 3. Hej..vilken superbra present! Inte alltid lätt med presenter till alla barnkalas men detta funkar ju alltid!! Kortet blev jättebra!!
  Gissar att du gillar dagens väder..haha..

  Ha en fortsatt bra söndag!!
  Kram Lena

  SvaraRadera