Sidor

söndag 18 december 2011

4 :de advent och nu är man tillbaka på banan!!!

Nu är jag äntligen på bättringsvägen men attan vilken pärs det har varit! Så här länge har jag nog aldrig varit förkyld i hela mitt liv.........Fick rådet från vårdcentralen att köpa Sinova  forte (illgröna små tabletter) och sedan blev det till att testa en nässpray med kortison, Rhinocort Aqua .Båda fungerar alldeles ypperligt......

Tack snälla ni, för alla urgulliga och söta kommentarer jag har fått när jag varit sjuk.
Jag tror sannerligen att det har hjälpt mig att bli snabbare frisk.


Igår var vi på jobbet bjudna på en julöverraskning. Vi har sedan en tid tillbaka vetat om att vi skulle åka någonstans men inte vart. Igår kväll avslöjades det. Vi fick hoppa på en buss som tog oss till.......


Pukebergs glasbruk där vi bjöds på julbord och underhållning. Vi fick oxå prova på att blåsa glas och gravera in något på våra snapsglas som vi alla hade fått varsitt vid bordet. Maten smakade jättegott och de som underhåll oss var så så himla roliga så jag skrattade flera gånger så jag fick ont i magen. Nu hade vi även förmånen att sitta precis neranför scenen, så det var svårt att undvika allt komiskt som hände där uppe. Att skriva på glaset var verkligen inte lätt. Det tog en liten stund innan jag tyckte att jag fick till det. Kan ju säga att det gäller att vara stadig på handen.... Gick även runt och kollade lite på allt fint som fanns till försäljning. Det som föll mig i smaken var dock inte överens med det som fanns i min plånbok..........men att titta är ju gratis! När jag senare kom hem så kunde jag konstatera att kvällen varit kanonrolig, slutbetyg...10 av 10!!

I helgen har jag annars tagit det lugnt och hållit mig borta från kalla ishallar. Med facit i hand så kan jag väl säga att det har både varit positivt och negativt....Bra på så sätt att jag förhoppningsvis blir fri från min förkylning snabbare MEN....idag spelade sonen bortamatch och jag missade hans FÖRSTA mål!!! ("Man gör ju inte så många mål när man är back", som han brukar säga) Kan ju säga att han var otroligt glad och stolt när han kom hem och berättade det för mig. Jag hade ju såååååå gärna varit där och delat glädjen med honom på plats. I morgon ska jag i allafall till hallen igen, för skridskoskolan har julavslutning och dottern ska vara tomte där och dela ut godispåsar till barnen. Jaja, ja lovar att klä på mig varmt!!!!!!!!!!!!


Städandet inför julen fortsätter. Tänk om man kunde fortsätta vara lika flitig under resten av årets dagar. Ja, det får nog bli mitt nyårslöfte inför nästa år. Här är en liten låda som förvandlats till en julig blomlåda. Eftersom snön lyser med sin frånvaro så fick det bli snöbollar i den här enen.




Nu ska jag visa några av mina julkort som jag har knåpat ihop så här precis innan jul. Väldigt enkla men så blir det ibland. Gillar stämpeln mycket och har använt den på flera av mina julkort istället för de vanliga God Jul-stämplarna. Sen blir det ju inte så fint när jag målar med mina vattenfärger, ska testa promarkerpennor nästa år. Jag har ju inga just nu så då får dessa duga.







I lördags när jag vaknade trodde jag förresten att den hade kommit för att stanna......ja snön förstås!
Nåja, det var vitt ett tag, både i luften och på marken men tyvärr så var gräsmattan snart grön igen och snön hade övergått i regn......... igen. Snälla, snälla Kung Bore lite lite lite snö till jul kan jag väl få........please!!!!


Jag håller mina tummar så får vi se hur det blir med det. I morgon är det måndag och sista 5 dagarna innan JUL!!!! Hoppas att ni alla får en skön vecka utan för mycket stress med allt som ska hinnas med.
Stanna upp ett tag, ta det lugnt och njut över något varje dag!!!


Kramelikram Veronica


4 kommentarer:

  1. Skönt att höra att du mår bättre nu!:)
    Jag har inte sett många av sonens bandymatcher i år och idag missade jag när han gjorde tre mål. Jag och dottern var nämligen och gjorde julgodis.
    Fina julkort du har gjort! Jag har inte ens börjat med våra, men de kommer fram när de kommer fram!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt att du mår bra igen!! Den här veckan kommer garanterat bli väldigt stressig för mig, men det är bara kul!! Butiken full med kunder som vill handla och snabbt ut igen för att fortsätta sina inköp... Julafton och juldagen lovar jag att INTE stressa!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Vilken tur att du repade dig till den trevliga utfärden. Sånt vill man ju inte missa. Bra tips du fick på på medikamenter.
    Julgruppen blev jättefin och korten också. Man behöver inte alltid fylla dem med massor. Men det är lätt att det blir så. Ha nu en skön och frisk vecka !!! Kram Eva

    SvaraRadera