Sidor

onsdag 26 oktober 2011

Pysselpresenter i svart och cerise

Onsdag...lilllördag, snart ännu en vecka till ända!
Jaha, vad har hänt sedan sist då?
jo, jag har tillbringat lite tid i min pysselröra. Ja, jag kallar det så för herre jisses vad man ställer till det när man väl kommer igång. Ibland ser jag inte skrivbordet för alla papper och annat.

Jag har en kollega på min arbetsplats som gett mig en MASSA grejer att använda till scrap o kort od. Hon var inte sååå pysslig sa hon , så hon ville bara bli av med det! Helt otroligt...i alla fall så frågade hon om jag var intresserad.........Ni behöver ju inte gissa två gånger vad jag sa!!!!!!

I går och i dag har jag gjort lite saker till henne för att på nåt sätt tacka för allt. Nu i kväll blev jag färdig och allt blev ett tema med färgerna svart och cerise. Tyvärr blev inte färgerna på bilderna så bra men tänk er VÄLDIGT CERISE.

Dessa papper valde jag att använda
.
.
.
.


Först gjorde jag en......?.....Anteckningsbok. Den svarta stjärnan har jag tryckt ut från cuttlebugen. Sedan har jag skrivit med vit penna. En sån där som är genomskinnlig först och sedan efter ca 30 sek framträder färgen. En penna som jag ofta använder. Snyggt till svarta papper!!


Här ett kort med en söt stämpel som jag köpt av Anneli. Jag valde att inte måla den eftersom jag ville ha den diskret men ändå ha den med på kortet. Bandet vet jag inte var jag har köpt men färgen var perfekt. Blomman kommer från en ask som jag fick av min kära kusin när jag fyllde år.

Visst är det en fin ask, kolla locket!Blommorna är såå skira och nästan genomskinnliga, hur fina som helst!
Sådana presenter blir man glad av.Sedan gjorde jag detta....


Ett bokmärke tyckte jag skulle pasa bra eftersom min kollega läser mycket böcker. Nallen har jag använt väldigt många gånger. Ramen är så bra för man kan skriva vad som helst, endast fantasin och utrymmet sätter gränserna.

Den här gången har även mina barn varit i pysseltagen. Vad de gjorde får ni se i nästa inlägg. Kan säga att det är något väldigt kreativt och fint..........(stolt mamma ler)
Önskar er alla nu en underbar torsdag


Tills ni kommer hit igen.................Ha det bäst!!!


Kramelikram Veronica

1 kommentar:

  1. Så underbart att få en massa pysselgrejer. Och du har verkligen gjort fina saker i gengåva. Jag gillar ditt sätt att skriva med den där pennan. Idag har jag köpt en snöpenna hos Sandra. Får se om jag kan hantera den. Du skulle kunna vara med på Marias träffar. Det är mysigt .Det är väldigt roligt att virka. Jag lägger i min låda för att ha till presenter eller candy. Fast svamparna ska barnbarnen få leka med.Snart helg, ja det är skönt och så är det Torsås marknad på fredag. Kul !! Ha det fint ! Kram Eva

    SvaraRadera