Sidor

söndag 23 oktober 2011

Söndag igen....taximamma och lite pyssel

Och så var det söndag igen.....vad tiden går fort det var ju alldeles nyss fredag!

Som vanligt har det varit lite städning, tvätt och annat sånt där nödvändigt. Sedan har man ju även titeln Taximamma, vilket betyder som det låter, att man skjutsar sin barn till diverse olika ställen. I helgen har det varit både hockey och fotboll. Det är bra att vi har två bilar eftersom det oftast inte går att skjutsa båda samtidigt. Det kan låta lite jobbigt men då vi ser att barnen har roligt och så gärna vill och att de ändå hinner med skolarbetet så ställer vi gärna upp. En anledning är även att både jag och min sambo oxå höll på med mycket saker när vi var mindre.

Jag har även hunnit med en stunds avkoppling bland mina pysselgrejer. Det blir en liten visning med blandad kompott.


Först ut är ett Krya- på- dig- kort till en på mitt jobb som oturligt nog blev påkörd av en bil och behöver lite uppmuntran! Tack snälla Pillan, för lånet av stämpeln!!
Nu ett kort inför Halloween. Har bara testat bland mitt material och det är inte tänkt att ge bort till någon. Den stora spindeln är från en gummistämpel som jag köpt på Panduro för något år sedan. Korgen ritade jag själv och satte dit en svart tråd som handtag. 


 Nu till ett födelsedagskort som min älskade dotter ska få när hon snart fyller år. Lite riskabelt att lägga ut det i fall hon skulle se det innan födelsedagen. Ja, som jag skrev innan att tiden bara rullar iväg....har svårt att fatta att mina barn börjar bli "stora" nu. Ibland önskar jag att tiden ville stå stilla för det är sååå mycket man vill hinna med!!

Jag har funderat så länge på vad hon ska få i present men jag har faktiskt inte den blekaste aning om vad jag ska köpa. Hon önskar sig inget speciellt. Kanske blir det "presentkort på upplevelser" typ simhallen, bowling, bio, skogsrunda med korvgrillning o.d . Gjorde så till sonen och det blev en lyckad present. Då får man nämligen välja helt själv när man önskar dra av en lapp från presentkortet och få sin önskan uppfylld.


Det var lite om min helg.
Ha dé gott igelkott!

Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

  1. Fattar fortfarande ingenting... får inte upp dina nya inlägg i min blogglista?! Tur att jag kommer ihåg att gå inte här ändå lite då och då! Antar att kollegan blev glad för kortet du gjorde till henne. Vilken kul idé att ge "presentkort" på upplevelser till barnen och att få välja vilket som, när som... Nu närmar vi oss den 12 november!! :-)
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Bra att du kommenterar så man kommer hit. Märkligt att du inte syns hos oss andra.
    Fina kort du har gjort. Att få ett hemmagjort kort är alltid tacksamt. Synd att du inte hann till Torsås. Det var så himla trevligt där.Men familjen går först. Vi skjutsade också mycket förr. Kram Eva

    SvaraRadera