Sidor

fredag 28 oktober 2011

Lyckat paket och lite gråt

Idag överlämnade jag mina små presenter till min kollega. Vad jag gjorde kunde ni läsa om i mitt förra inlägg. Hade tur och hittade presentpapper och "kalassnören" (ett kul namn som en annan kollega till mig en gång för fler år sedan döpte dom till) i matchande färger.


Jag har lite mani på att samla på mig presentpapper och snören. Roliga papper brukar jag hitta på Lagerhouse. Fina snören brukar jag köpa på Åhléns och i bokhandlarna. Jag tycker om att lägga ner lite extra tid ooch omsorg på hur paketen ser ut när man ska ge bort dem. Det som finns i blir mer värdefullt på något vis. Kanske en fånig tanke.......men sån är jag!

Nåväl, min kollega blev ialla fall väldigt glad åt presenten vilket gjorde även mig glad. Nu ska jag köpa in lite fler böcker för jag har några andra vänner (som jag inte här kan nämna vid namn) som ska få varsin bok.

Jippi, nu är det snart äntligen dax att åka iväg på scrapträff. Den 12 november blir det en heldag som Pysselgalen och Linda Muhr ordnar. Det ska bli såååååååååååååååååååååååå roligt!! Ska bli spännande att se vilka som har anmält sig.


Måste visa en söt mugg som jag köpte på Mairo. (en av mina favoritaffärer) Använder den som kaffemugg på jobbet. Fick inga bra bilder på färgerna men den är turkos på utsidan och läckert cerise inuti.
Nu till nåt som inte är lika kul. Har försökt idag igen att hitta inställningen till hur ni som är följare ska kunna se mina nya inlägg. Nu börjar jag faktiskt ge upp......gråt.....suck.... Hittar hur jag själv blir följare men inte tvärtom!!! Det vore ju roligt om fler personer besökte min sida och då behöver jag ju synas på mina följares sidor. Optimisten i mig börjar snart svika...


Det var allt från mig nu...

Kramelikram Veronica

1 kommentar:

  1. Så fint med matchande paket och kort!! :-) Härlig mugg med glada färger! Hade behövt ha dig kvar vid nummerlapparna... Ingen annan som kunde fixa! ;-)
    Kram kram

    SvaraRadera