Sidor

söndag 16 oktober 2011

Glömde ställa klockan, härliga dofter och ett kort

Jaha, då var den här helgen snart slut. Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del. Som mycket stolt tränare (och mamma) så kan jag meddela att småtjejerna (02/03) som spelade sina allra första matcher tillsammans gjorde ett KANONJOBB!! De spelade mot 2 Växjölag och 2 Karlshamnslag. När de vann den tredje matchen så fanns det inga gränser för hur otroligt glada de blev, och det var de väl värda. Bra kämpat tjejer!!! Morgonen började tyvärr inte lika bra,
 jag hade glömt att ställa klockan och när min kära sambo i morse frågade hur dax det var vi skulle samlas, så svarade jag kl.8.30. Okej, sa han men kl. är 8.14 nu!! Behöver jag säga att jag fick panik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dottern fick två tunnbrödsrullar i steget och sedan var det bara att springa ut i bilen. Ringde min tränarkollega och sa att jag var på väg och klev in i sporthallen kl.8.41.


Jo, jag har faktiskt hunnit med både att städa bland min pysselgrejer,  göra ett kort och vara en stund ute i trädgården.

I växthuset hänger fortfarande massor av vindruvor och de är otroligt goda.Kolla här får ni se!

Gick en runda bland mina kryddor och det doftar helt underbart när man tar i bladen med händerna.
Jag har ett gäng med olika myntor. Pepparmynta, Krusmynta och....jaha så försvann namnet på den tredje. Kände även på min lavendel som står på lite olika platser.Känner ni vad gott det luktar?

Kolla vad jag hittade mer på min runda.
Borta vi lekstugan så bara hängde det där i solskenet så röd och fin och så vansinnigt god..........

ETT
.
.
.
.


SMULTRON!!

Och vad hittade jag vid väggen?Ännu mer bär i form av BJÖRNBÄR!!!!!!!!!


Kan knappt fatta att det är sant med tanke på att det snart är november.


Tänkte visa ett kort jag gjorde för ganska länge sedan. Hittade detta idag när jag städade. Stämpeln är så söt, tycker jag. Har fått låna den av en pyssel kompis. Ett sånt där bra-att-ha-kort.Kortet jag gjorde nu i kväll ville inte hamna i datorn.
Får väl visa det någon annan dag.


Nu är det slut för idag

Kramelikram Veronica

3 kommentarer:

 1. Vilka härliga vindruvor du har!! Tack för titten hos mig idag och för lånet av stämpeln! Glömde fråga när du behöver den igen?!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Vindruvor, smultron och björnbär....de godaste av alla bär jag vet !! Ja de höll ut länge i år , men nu efter frosten är det goodbye.
  Hälsade på hos Sandra idag, men jag var där tidigare än du. Roligt att hon öppnat sin butik igen. Och vi ses väl på träffen den 12 nov.
  Fint kort du gjort. Det är Landstokens stämpel. Jag har någon sådan också. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Hej
  Detta kort gillade jag , härlig stämpel ........

  Pysselkramar från Drag
  //anneli

  SvaraRadera