Sidor

torsdag 27 december 2012

Varmt om fötterna och 21 kärnor!

En julklapp som jag köpte till mig själv är de här underbara strumporna. Inne i en skoaffär hängde de och liksom bara väntade på en frusen själ som mig. Har redan använt dem mycket och funderar skarpt på att köpa ett par till, fast i en annan färg. Förutom de svarta så finns de i ljusgrått och mörk rött. De grå känns bäst. Det är riktigt avkopplande att lägga upp fötterna på bordet en stund och bara njuta av värmen från brasan.
 
 
 
 
Min fina "Canada snow" strumpor
 
 
Idag efter jobbet blev det ett nytt besök på apoteket för att hitta mer kurering åt min förbaskade förkylning. En stärkande kopp te och en clementin kändes oxå helt ok. Teet var väldigt gott (fick det i julklapp av min svägerska) men i clementinen fanns det inte många vitaminer...men 21 kärnor!!!! Jag funderade ett tag på att lägga dem i en påse och ta med till affären och be om en ny. Jag menar.. 21 kärnor i EN clementin! Herregud, finns det lika många i resten som ligger i skålen så kan jag ju sadla om till clementinodlare. Det är ju bara att peta ner kärnorna i marken till våren och ställa mig på torget och sälja sedan. Skämt å sido....100 .kärnor i en vattenmelon kan jag acceptera men jag hatar dem i apelsiner och clementiner.
 
 
 
 
 
 
Nu har min clementinfrustration dock lagt sig för nu sitter vi hela familjen framför tv:n och ser en av mina favvofilmer med Indiana Jones. Dags att fortsätta njuta av spänningen. På återseende mina vänner och fortsatt trevlig kväll.
 
Kramelikram Veronica

6 kommentarer:

 1. Mysiga strumpor du har köpt!
  Jösses, vad kärnor! Just därför tvekar jag inför att äta clementiner ibland, gillar inte kärnor.
  Ser så mysigt ut med brasan där hemma hos er!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. De strumporna såg supersköna ut!! Ha en härlig helg :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Du är ju rolig :-) går igång på småsaker sådär......jag är likadan. Men jag håller med 21!! det är många det.

  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Köpa julklapp till sig själv...ja då får man ju precis det man vill ha:).
  Strunt i clementiner, köp apelsiner som du pressar varje dag, drick istället för te massor av kaffe gärna latte och så smarrigt fika till det. Glöm kalla ishallar och sporthallar, mys i soffan eller i pappersträsket så försvinner förkylningar:)
  Var rädd om dig och jag önskar dig också ett Nytt Gott År!
  kramis Eva

  SvaraRadera
 5. Du är ju för rolig! Clementinodlare:) Ja varför inte?!
  Det där med att köpa julklappar till sig själv är toppen. Jag hade turen att få köpa två julklappar till mig själv och det blev böcker i båda paketen. Dina strumpor är jättefina!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. härliga strumpor! Det är mysigt att komma hem och dra på sig ett par riktiga tjocksockar... Krya på dig... KRam

  SvaraRadera