Sidor

måndag 15 oktober 2012

Klantmamma och roligt boktips!

Jaha, så har man slagit till igen! Nu är jag direktkvalificerad till tävlingen om klantigaste mamman.....igen!!! Ja menar bara..hur tänkte jag egentligen?  Vi brukar köpa en stoooor påse med kebabkött som vi har i frysen. Kan vara bra att ha och ta fram lite då och då. Köttet ligger där i påsen som en stor klump och man behöver ju bara en liten bit åt gången. Jag brukar då daska till påsen i köksbänken lite grann så att det lossnar några remsor. Den här gången gjorde jag som jag alltid gör men inte så mycket lossnade. Dottern stod där i köket bredvid och höll på att göra en himmelsk god höstsallad. "Kolla här!" utbrister jag och laddar för ett litet slag med påsen. Nu blev det dock inget LITET slag.....kan väl säga att jag fick till en rejäl träff som gjorde att påsen öppnade sig med följden att typ HEEEELA innehållet flög ut på bänken, golvet, under kaffemaskinen, under brödburken, på spisen, bland kryddorna.  Ja säg var det inte hamnade kebab i det köket! Dottern höll på att dö av skratt och jag tänkte bara....inte nu igen!!! Det blev till slut mat iaf men en aning senare än planerat.

Nu ska jag slå ett slag för den här otroligt roliga och underhållande boken. Jag har skrattat på nästan varenda sida. Det är så himla mycket som jag själv varit med om. Funderar stundtals på om det inte är jag som skrivit den...hahaha Har ni inte läst den så snälla gör det...ni kommer inte ångra er! Mammafällan av Maria Sköld. Själv ska jag koka en kopp te och sjunka ner i soffan och läsa några sidor. Jag kommer med största säkerhet att senare glida ner i sängen med ett stort leende!
 
 
 
Ha det gott alla mysiga och goa vänner....
 
......Bästa tisdagen till er!
 
Kramelikram Veronica
 

5 kommentarer:

 1. Hahaha! Ibland kan det vara skönt att bara skratta åt "eländet" :-)
  Kul boktips, den har jag inte läst men det måste jag ju göra!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att det såg roligt ut även om det gav en del merjobb!;)
  Tack för alla boktips du ger! Detta är nog en bok för mig också. Måste bara läsa ut dem som ligger staplade i sovrummet först...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Veronica
  Så tokigt det kan bli ibland, tur att det var fryst iallafall:)
  Tack för boktipset, ska se var jag kan hitta den. Kan vara skönt med ombyte ibland till alla thrillers jag läser.
  Önskar dig en fin dag! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 4. Vem behöver den där boken? Jag skrattade högt för mig själv åt ditt missöde med kebabköttet. Det började redan vid orden "kolla här" Haha, du är underbar!!
  Nä men absolut ska jag läsa den där boken. Tack för tipset!
  Kram fina vän!

  SvaraRadera
 5. Kan tänka mig att du inte skrattade så gott när kebaben yrde, men att du kan le åt det efteråt...det brukar ju vara så när man klantar till det.
  Boktips gillar jag, men jag är ju lite halvgammal mamma...kanske kan skratta igenkännande ändå:)
  Önskar dig en go vecka!
  kram Eva

  SvaraRadera