Sidor

fredag 19 oktober 2012

Discodunk och rosa fredag!

 
Nyss hemkommen från sonens disco, där jag agerat vakt. En varningsklocka ringer i mina öron. Alltså, nu börjar jag känna mig lite gammal. När ens egna barn är med och engagerar skoldisco för resten av skolan. På barnens skola är det femteklassarna som har hand om detta. Måste säga att det var ett härligt laddat gäng som gick in för sin uppgift på fullaste allvar. När discot startade så satt sonen i kassan och tog betalt och skrev sedan prydligt dit bokstaven D (som i disco så klart!) på handen så man skulle se att personen hade betalat. Vidare var det ett stort gäng som skötte låtval och hade hand om danstävlingarna. Några sålde snacks och dricka till massvis av discogalna tjejer och killar. Vi föräldrar försökte hålla oss lite i skymundan men fanns där om så skulle behövas. Ibland fick vi rycka in men det mesta skötte våra "stora" barn. Nu är jag hemma och för tillfället lite lagom lomhörd men så ska det väl vara efter ett disco......hahaha
 
Idag är det ROSA fredag! Jag har precis hoppat på en utmaning från bloggerskan Malin med bloggen Meam Die. Man ska färga sin blogg ROSA på fredagarna som en symbol för cancerforskningen. Gå in till henne så kan du se fler som färgat sin blogg i denna vackra färg. För övrigt så visar Malin underbart fina foton! Om mina är fina, ja det kvarstår att se. Här kommer de iaf...

 
 

ROSA velour, ROSA garn och ROSA knappar fick ligga till grund för...


 
 
........mitt ROSA kort till någon som fyller år!
 
 
 
 
 
 
 


Nu ska jag ta mig en kramstund med dottern och fråga hur hon hade det på discot ikväll. Såg att hon vann något. Synd att jag missade det, måste ha hänt efter att jag kört hem. Sonen är kvar och städar och kommer snart. Då väntar ytterligare en liten kramstund.

Hoppas att ni haft eller fortfarande har en mysig fredag!
Ha det gott och kramelikram från mig!

Veronica
 

4 kommentarer:

 1. Så du skötte dig?!?;)
  Här har dottern varit på disco nu ikväll, men hon tyckte att det var dåligt att saker i "kiosken" tog slut. "Man blir faktiskt törstig när man dansar!"
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh så mysigt det låter... kramstund ;)
  Snyggt rosa!!! Men du, vilket sött kort... synd att jag redan fyllt *ler*

  ha en fin helg vännen
  kram kram Malin

  SvaraRadera
 3. Gulligt och tänkvärt med ROSA !!! Tänk vad en färg kan förknippas med något.det är bra !!! Den här lördagen förknippar jag med grått, men jag hoppas att eftermiddagen ska gå i gult.
  ha en skön helg !! Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Disco vakt..det var roligt när man fick se de små barnen hålla sitt disco. De är ju så gulliga.

  Jättesött kort, det lilla rosa, sådant hade jag blivit glad för att få

  Kram Kajsa

  SvaraRadera