Sidor

lördag 20 oktober 2012

Det hänger på håret och snart match!

Idag har jag fixat  med diverse olika saker. Dottern och jag var en runda in till stan. Vi konstaterade i morse att hon skulle behöva gå och klippa sig. Turen var på vår sida och vi fick en tid med en väntetid på 15 minuter, bara så där. Ibland har man flax. Där vi var hade vi aldrig varit tidigare men dottern har sagt flera gånger idag att dit vill hon gärna gå igen! Kan väl tänka mig det, hon kände sig väldigt ompysslad och  jag var faktiskt lite avis på henne. När hon tvättade håret så satt hon i en underbar massagestol. Hon fick hårmassage och blev klippt så som hon ville. Hon fick även en stor mugg med saft och karameller. Ut från salongen klev sedan en mycket nöjd och glad skruvlockig tjej. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig och det var synd. Igår på discot hade jag (om ni minns) satt upp hennes hår med en munk och det fick jag iaf fångat på foto. Jag tog ett silverband efteråt som jag knöt en rosett med. Ett sånt där band med ståltråd i och det blev så fint eftersom rosetten satt som jag ville.
 
 
 
 
 
 
 
Vi letade även efter kängor till oss men där fick vi tji. Det är bara att leta vidare någon annan dag, för kängor SKA vi ha! Vi hittade nåt annat som jag har letat efter såååå himla länge. I bilen hem följde vår nye maskot med. Imorgon ska tjejerna spela sina första två handbollsmatcher för den här säsongen och maskoten finns nu äntligen på plats!!! Jippi...håll tummarna!!
 
 
 
Nu ropar resten av familjen på mig. Kladdkakan är färdig och jag ska fixa te. Härlig lördagskväll till er!
Mys och gos!
 
Kramelikram Veronica

4 kommentarer:

  1. Vår dotter skulle behöva klippa sig också. Tycker att det är så fint med sådan där munk i håret. Dottern har också en.
    Vi har varit och sett damlaget spela idag då tjejerna har spelledig helg. Utklassning med 20 mål i div 1!!!. Sedan gick vi hem och såg sista halvleken på bandymatchen som sändes på tv. Blev seger även där för vårt lag.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så fin hon blev din vackra lilla dotter!

    Och all lycka till imorgon på handbollen!!:-)
    Kram!!

    SvaraRadera
  3. Härligt att få bli ompysslad hos frisören och komma därifrån nöjd dessutom!! Snygg frisyr du gjorde på henne när hon skulle vara discofin :-)
    Ha en härlig söndag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej hej hallå...
    WOW vilken fin frisyr!! Jag fick en sån där "bulle" av min mamma när hon varit i London men har ej vågat mig på den ännu...men det blir ju såå fint!!
    Får nog ge den en chans..

    tack för den gulliga kommentaren jag fick häromdagen!! :-) Värmer..

    Ha nu en härlig vecka..

    Kram Lena

    SvaraRadera