Sidor

tisdag 2 oktober 2012

Äntligen ett smyckesträd och scrappat höstkort!

Landade för några timmar sedan i soffan efter att ha tänt och gjort det mysigt med värmeljus på lite olika ställen i huset. Tände även lyktan ute på trappan för att skapa lite stämning där oxå. I eftermiddags så var jag och skulle köpa höstblomster men beslutsångesten över vad jag skulle köpa blev för stor. Först hade jag bestämt mig för vit ljung men då hittade jag bara en som var fin. Övervägde en stund......ja eller ganska länge över om att ta den ljusrosa istället men sen ångrade jag mig. Egentligen var det inte så mycket som föll mig i smaken, vilket gjorde mig en aning besviken eftersom jag hade tänkt att plantera när jag kom hem. Jag kom hem utan nånting så det får bli en ny tripp till blomaffären snart igen.
 
För någon dag sedan läste jag på en blogg om en mamma som gör många saker samtidigt. Jag skrattade gott och kände så väl igen mig. Tror att jag alltid haft tendens att göra så. I morse satt jag exempelvis på toa samtidigt som jag borstade tänderna och försökte svara på sonens fråga när han stod utanför dörren. Om ni någon gång försökt prata samtidigt som ni borstar tänderna så vet ni vad som händer, för er övriga kan jag bara säga....gör inte det!!! Jag hade tandkräm över halva tröjan. Andra exempel kan vara när jag pratar  i telefonen samtidigt som jag sorterar tvätt och hjälper något av barnen med läxan. Jag kan inte heller låta bli att plocka upp saker när jag passerar något som ligger på golvet, plocka ur diskmaskinen när frukosten är framtagen och alla ska sätta sig vid bordet, bara för att nämna något. När jag tänker på så är det ju inte riktigt klokt hur man bär sig åt. När jag sätter mig i pysselhörnan så försöker jag iaf att fokusera på det och verkligen koppla av. För ett tag sedan knåpade jag ihop ett FÖDELSEDAGSKORT. Tyckte att hösten  var ett passande tema. Diesen med löven gillar jag jättemycket, tycker att de är så fina och stämpeln med myran gör kortet mer levande.
 
 
 
 
Nu ska jag visa nåt som jag har letat efter väldigt länge...ett SMYCKESTRÄD. Har sett en del i olika affärer men alla har alltid varit så små. Eftersom jag har så långa halsband så har behovet varit att hitta ett som är tillräckligt högt. Så för ett tag sedan så hittade jag så äääääääntligen ett. På Åhléns fanns det  svarta och vita träd....47 cm, perfekt! och nu har jag planterat ett här hemma. En del halsband får jag snurra upptill men det gör mig inget, jag är nöjd. Tycker att det blev en snygg detalj i sovrummet oxå.
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag gå och tömma diskmaskinen....utan att göra något annat samtidigt......hahaha. Sedan ska jag läsa en stund ur min nya bok. Jösses vad jag har blivit flitig med litteraturen! Om boken faller mig i smaken så lovar jag att ge er ännu ett boktips.
 
Tjing tjong!
 
Puss o Kram Veronica
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Jag känner igen mig också, fast jag har nog bättrat (!!!) mig lite.Jättehäftigt kort du har gjort. Här laddas med förberedda kort till lördag. Lättare så tycker jag.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Vem är inte överallt och ingenstans emellanåt!;) Ibland måste jag stanna upp och påminna mig om vad jag egentligen höll på med!:)
  Önskar att jag tog mig mer tid till att pyssla. Fina kort du gör.
  Olof Röhlanders bok ligger och väntar på mig på ett av vår utlämningsställen för post. Kanske skulle hämta den imorgon...
  Imorgon ska vi ha fotografering på jobbet. Önska mig lycka till med att få 18 stycken 2-3- åringar att vara glada och se in i kameran samtidigt!:/ Brukar vara en rätt svettig uppgift det där!
  Kram

  SvaraRadera