Sidor

måndag 3 september 2012

Vilken fin dag!

Ja, det har det verkligen varit!! Det har gått bra att jobba. Jag ville ju testa trots att jag fortfarande har känningar i ryggen. Att komma till sin arbetsplats och först träffa sina 2 närmaste kollegor som möter en med glädje och som man delar en stor gruppkram med, kan ju få en att sväva på moln direkt. Att sedan höra sitt namn av samtliga barn på avdelningen när man stiger innanför dörren och få en snorig liten kram eller ett leende från en 2 åring i en rufsig kalufs, kan få vem som helst att bli tokkär i sin yrkesroll....jag skojar inte! Jag inser mina begränsningar i vad jag kan göra och inte göra så länge som jag fortfarande har ont i ryggen men snart hoppas jag på bättring. Läkaren jag var hos skickade en remiss till sjukgymnasten och redan på onsdag ska jag dit.

Leende nr 2......I kväll var det så dags för första handbollsträningen för hösten. Ett 20-tal tjejer i åldern 9-10 stod där i sporthallen så förväntansfulla och bara längtade efter att få köra igång. Jag som ska ta det easy och inte kunde hålla i något pass tog tillfället i akt att samspråka med föräldrarna, vilket oxå är mycket viktigt och som man sällan har tid över till. Vi har ett jättehärligt föräldrargäng som hänger med på allt som vi gör. De ställer upp så mycket de kan och vi behöver aldrig be om hjälp två gånger.

Den tredje saken som oxå gjort mig så glad är alla ni fina bloggvänner som tittar in här hos mig. Jag måste erkänna att när det kommit in en ny kommentar på något inlägg så hoppar hjärtat till lite extra....man blir såå glad inombords och jag brukar alltid gissa vem det kan vara. Stundtals har jag rätt och ibland är det någon nykomling som hittat hit....kul!. Jag tycker att den här texten beskriver så bra vad jag menar!


 
 
 
 
 
 

Nu väntar sängen men först en liten snabbkoll i min nya tidning.
 
 
 
 
 
Den ligger här bredvid mig och ropar: Läs mig! Läs mig! Och ibland är det bara till att lyda.........
 
 
 
 
Måndagskramar från mig till er!
 
Veronica
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Hej på dig så skönt att det går åt rätt håll med ryggen men ta det lungt nu ett tag framöver........ Tack för i Lördags jag bara älskar sådana träffar , lungt och mysigt, olika berättelser, alla tillsammans och man hjälps åt ..........

  Glöm nu inte bort att ta det lungt
  Kramar till dig
  //anneli

  SvaraRadera
 2. Det är ju precis sådant som gör att man gillar sitt jobb trots all administration och annat som tar tid från barnen. En kram eller härlig kommentar kan rädda en jobbig dag!:)
  Vår dotters handboll har inte börjat än och vi har inte ens hört när den ska göra det. Undrar hur det blir med tränare i år...
  Blir också så glad över de kommentarer jag får och jag kan oftast gissa rätt jag också.
  Ta hand om din rygg nu!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med en toppendag!

  Hoppas att ryggen fortsätter att bli bättre!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig dag och så skönt att ryggen är bättre!!
  Texten du hittat är verkligen toppenbra!! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Käraste vännen STORT GRATTIS på din födelsedag !!!!!! Hoppas du får många snoriga och ickesnoriga kramar idag, en och annan puss också.Och till födelsedagspresent ett SIMSALABIM och ryggen är okej !!!
  Ha en underbar dag önskar Eva

  SvaraRadera
 6. Hipp hipp hurraaaa!! Hoppas dagen blir jättehärlig och här kommer en grattiskram från mig!!!
  //Lena :-)

  SvaraRadera