Sidor

onsdag 8 augusti 2012

Tillbaka till vardagen!

Så var semestern slut...idag var det åter dags för jobbet igen. Som vanligt har det varit en upptaktsdag på annan ort med idel sittande i olika diskussioner och olika grupper. Väldigt givande, utmanande och lärorikt men ack så jobbigt för bakdelen. Jag är inte van att sitta i mitt yrke och inte gör jag det mycket när jag är ledig heller. Tur är väl att det finns nåt som heter kaffepaus och lunch och sånt så att man kan slita sig från stolen en stund. Iofs så förflyttar man sig bara från en stol till en annan men hur eller hur...tja ni fattar.......Tänk att det är så att man bara behöver varit igång någon timme så känns det som att semestern som man precis lagt bakom sig typ aldrig har existerat. Känns det så för er oxå? Semestern ja, nu dröjer det länge innan jag är ledig igen. För att summera den som nyss varit så måste jag säga att jag haft härliga veckor, trots en hel del regn, blåst och en sol som visat sig mindre än vanligt. Jag har rensat bort en otroligt massa saker som bara legat här hemma och tagit plats. Jag klappar mig på axeln av stolthet.Numera vet jag vilka samtliga av killarna på återvinningscentralen är..känns som man haft vipkort där i sommar! Jag har nog aldrig badat så lite någon semester innan, så i år är det ingen risk att jag får simhud mellan tårna. Min solbränna som brukar göra sig tydligt synlig efter att ha vandrat i sandaler lyser med sin frånvaro...är för övrigt inte lika brun som jag brukar bli. Har inte fått så jättemånga myggbett, vilket är kanonskönt men plockat desto mer krypande varelser i gräsmattan. I år måste det ju varit ett höjdarår om man varit född snigel. Resorna till Stockholm, Abbekås och Fjällbacka bjöd hela familjen på motsatsen. Solens  strålar värmde gott under dessa dagar. Har haft  riktigt mysiga dagar med dottern då sonen och sambon varit på hockeyläger.  Har inte behövt kolla tv-programmen eftersom den ena rysaren efter den andra i OS har avlöpt varandra. Grattis förresten till våra duktiga handbollskillar som slog Danmark nu i kväll......Sååå attans bra kämpat!!!!Där kan man snacka om rysare. Nu håller jag tummarna för fortsatt framgång. Semifinal mot Ungern...spännande!!!!

Herre gud, vad klockan är mycket, nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Tyvärr alla fina deltagare i OS, nu får ni klara er utan mig...men jag fortsätter att heja på er i horisontellt läge, blundandes under täcket.

Ha det gott alla underbara och den bästa torsdagen till er!

Kraaaaaam Veronica

3 kommentarer:

 1. Hej på dig jag älskar att läsa dina inlägg här på bloggen , du har verkligen förmågan att kunna skriva både kul o intressant ....................

  Här har vi också återgått till vardagen men det är rätt skönt det också .........

  kram på dig
  //anneli

  SvaraRadera
 2. Jag förstår dig helt då det gäller att sitta still en hel dag, men så bra att starta med en sådan dag!
  Här startade vi upp en avdelning i måndags och hade inskolningar direkt. Blir lite rörigt när man ska ha barn 1-5 år på samma avdelning när den är iordningställd för 2-3 åringar. Vi ska ha stängningsdag den 14:e september och då blir det nog en dag på rumpan i stort sett.
  Här är det bara jag som är tillbaka i vardagen än, då maken har semester tills skolan börjar.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det brukar kännas lite tufft då vardagen tar vid. Men å andra sidan, vad vore helg om inte vardag fanns?
  Av sammanfattningen att döma så har din sommar varit fin på alla möjliga vis. Om man bortser från vädret ibland ;)
  Kram fina!

  SvaraRadera