Sidor

torsdag 19 april 2012

Odlingsnoja, deckare och för gammal för sånt här!

Har du växthus? Det har jag, ett litet sådant men ändock så roligt. Jag ska väl erkänna att det just nu ser lite bedrövligt ut där inne. Jag har liksom inte haft tid att städa ur det och sen har det varit för kallt. Men nu kliar det i fingrarna och jag känner att de börjar bli "gröna". Jag brukar ha mina tomater och paprikor där. Min blåa vindruva bor där (den tror dock att den äger hela växthuset) men det få jag alltid sätta stopp för varje år, annars breder den ut sig alldeles för mycket. Vissa år...inte alla, har jag gurka där. I år hade jag tänkt ha det. Sedan blir det nog någon chili kanske. Vi får se...jag har ju inte hur mycket plats som helst. Jag har fått pentunier och stockrosor av svärmor som jag måste plantera om och sedan har jag en hel låda med fröer som bara väntar på att hamna i jorden. Nu ska vi se.....luktärt, krasse, fjäderstjärnvinda, ringblommor, sockerärt, dill, salladslök, spenat, morötter....plus en hel hoper till!

Idag har jag varit hos svärfar med en paket och firat hans födelsedag. Han som jag gillar att läsa deckare och jag gjorde en chansning när jag köpte 3 pocketböcker av Kristina Ohlsson. Läste på baksidan och tyckte att de verkade spännande. Någon som har läst något av denna författaren?Idag så jag det........eller jag trodde att jag hade sett allt...

När jag gick på stan för att handla böckerna så såg jag en med röda och blåa (jag tror att det var blåa) basketkängor. Vad då, tänker ni kanske...finns det randiga..eller eventuellt tvåfärgade? Tja, riktigt så var det väl inte. Saken är den att det var en röd på den ena foten och en blå på den andra. Vi lever ju som sagt i ett fritt land så det är inte upp till mig att bestämma vad folk vill ha på sina fötter. Fast i det läget kände jag mig plötsligt väldigt gammal (hemska tanke!!!) och insåg att det var liiiiite för knasigt för min del. (tror att ägaren till skorna var 10 år äldre än mig....men förlåt om jag har fel) Kom sedan ihåg en bild ifrån min stadiumtidning som damp ner i brevlådan för ett tag sedan.

Trendigt eller inte...själv känner jag nog att jag även i fortsättningen väljer EN färg när jag traskar iväg. ( i morse blev de dom turkosa......igen).


Ikväll har det varit handbollsträning...trots att avslutningen egentligen var i söndags. Det blir 1-2 gånger till. Hallen är ledig och vi tränare hade svårt att göra uppehåll ÄNDA till augusti.....det är ju jääääääättelänge dit!! Vi fick även medhåll från både barnen och deras föräldrar.....kul!

I morgon är det en speciell dag för mig. Det är både med glädje och samtidigt lite tårögt jag tänker på att det är den 20 april . För nyfikna läsare så berättar jag mer i morgon. Nu ska jag gå och borsta huggtänderna och krypa till kojs.


Ha det gott......i morgon är det fredag igen!!!

Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

 1. Som alltid gillar jag dina bilder för dom säger så mycket.
  Du skulle kunna ha en blogg med bara bilder för dom är så talande.
  Å du till nästa träff vill jag se dig med en sko i neo rosa och i neon grön. Jag lovar du kommer vara skit snygg i det.
  Många Kramar Louise

  SvaraRadera
 2. Jag har läst ett par böcker av den författaren och jag tyckte att de var bra.

  SvaraRadera