Sidor

onsdag 11 april 2012

Kalaskort och roliga skyltar!

Nu är det "nystajlat" på jobbet! Fick ett litet (tja eller ganska stort) ryck igår och sa till min ena kollega att vi kanske skulle ta och ändra lite i miljön inne på vår avdelning. Jo, det tyckte hon väl var okej och vi satte igång.........FEL.....jag satte igång! Hon undrade om vi inte skulle vänta för hon skulle typ gå hem om ca 15 minuter. Nu är det så med mig att har jag fått för mig något så är det ganska svårt att stoppa mig. Hon hann väl se nåt litet som hamnade någon annanstans innan hon gick för dagen. I morse var det en aning ändrat........men det fick godkänt och vi ändrade lite till. När vår andra kollega kom efter lunch så fick hon sig en rejäl överraskning. Vi hade ändrat på det mesta. Sedan hann vi med att ändra på det mesta en gång till och nu är det en grym skillnad från hur det var från allra första början..........men så snyggt det blev!!! Det var med en härlig glädje jag cyklade hem från jobbet. Just det, cykla..........bilen är på verkstad IGEN!!!! Blir deppig......jag menar, hur tänker man positivt när man precis pungat ut kosing och snart ska bli av med lite till......Jag var faktiskt och kollade på en cykel igår. (visst då försvinner ännu mera pengar men....) Jag tänkte köpa en som jag både kan ha till jobbet och samtidigt använda den om jag vill ut och cykla "snabbt" med. Tänkte kombinera löpningen med cykel. Berättade detta för sambon som sa att jag kunde testa hans cykel först. Han har en som han inte använder så mycket. Ja, varför inte?

Vårstädningen här hemma fortsätter och jag jobbar på med dotterns rum. Skrivbordet står under den nyinköpta sängen och där ska det upp hyllor och krokar så att bordsytan blir så fri som möjligt. Är inte riktigt nöjd med bokhyllorna för sängen tar verkligen mycket plats.....men det ordnar sig nog. Just nu så tror jag att det bara är jag som tänker så, dottern är sååååå glad i sin säng och "det fina under". Visar bilder när vi är färdiga.

På lördag ska jag på scrapträff igen och träffa ett par av mina härliga vänner. Det ser jag verkligen fram emot! Alltså är det dax att se över vad jag ska packa ner i min väska. Här är ett kort som jag gjorde förra veckan när dottern var på påskkalas. Återigen prickigt papper....love it! På tal om scrap; en av mina scrappande kompisar Anneli firar på sin blogg. Gå dit och kolla man kan vinna finfina priser!





Jag vet inte hur det är med er men själv så fastnar jag ibland för vissa textrader. Sprang på den här skylten häromdagen och tyckte att den var så klockren. Vet inte riktigt vart jag ska placera den. Just nu står den på golvet i vardagsrummet och där är den i och för sig inte helt fel.


Här är en annan skylt som jag tycker är lite rolig. Den har fått sin plats i köket.


Har ni några roliga eller tokiga eller kanske tänkvärda meningar som ni vill dela med er av?

Nu ska jag krypa upp i soffan ett tag med en mugg nybryggt te och en tidning som ger inspirerande tips på hur min trädgård kan se ut i vår. Visst är det härligt att ett tag få drömma sig bort.....kanske kan några bli verklighet!!!!!
Bästa torsdagen till er!
Kramelikram Veronica

6 kommentarer:

  1. Omväxling förnöjer !!!Tyvärr ses vi inte på lördag. Jag är någon annanstans som är bara så WOW !!! Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Bra att du packar din väska för lördagen...jag klurar, planerar och fixar lite just nu till min utmaning som du såklart ska vara med i:)
    Tokgillar dina coola skyltar!!!
    kram Eva

    SvaraRadera
  3. Önskar att du tagit före-efter bilder. Blir så nyfiken på din makeover på jobbet ;-)

    Exakt ett sånt där presentpapper grönt med vita prickar hade jag till ett paket som dottern fick på sin 18-års dag i fredags. Det är så fint!! Hon kommenterade faktiskt just det paketet att det var så fint :-)
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Hej vännen!
    Såg att du gjort en fin länk till vår fotoutmaning. Kan du förklara "enkelt" för en icke datorkunnig person hur du gjorde. Jag vill också ha den.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  5. Tråkigt med bilen, är ju aldrig kul att lägga en massa pengar på dem. Å andra sidan är det ju inte helt fel att cykla heller!;) Jag cyklar i stort sett jämt till jobbet, men då har jag ca 5-10 min cykeltur dit.
    Är så nyfiken på hur det blir i er dotters rum! Vår dotter vill ju också göra om i sitt rum och det är alltid bra att få idéer.
    Gillar också prickigt omslagspapper att slå in paket i. Och den bruna större skylten är ju bara så fin.
    Ha en trevlig scrap-träff!:) Själv ska jag ut på långlöpning ihop med ett gäng löpare. Tror att vi är ca 20 personer som ska löpa tillsammans.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Idel solsken gör öken hade vi på en keramiktavla när brorsan, Mannen och jag delade lägenhet. Den kan man le åt och den funkar fint! Kram

    SvaraRadera