Sidor

fredag 13 april 2012

Regn är bra för leran!!

Fredag den 13:onde, måste vara därför det regnar!! Cyklade till jobbet i morse och var väl i stort sett lika blöt som om man varit i simhallen när man kom fram. Jackan som ska tåla regn funkar bra men mina överdragsbyxor är totalt väck och de jag tog istället fungerade ett tag. Mina gymnastikskor med nät fram är väl inte världsbäst i ösregn och från cykelhjälmen......jo, jag har en röd fräck sådan........(oftast) när jag cyklar, rann det stup i kvarten ner massa vatten ner i nacken (fattar inte hur jag tagit på mig jackan egentligen) Vantarna var döblöta och håret likaså, ryggsäcken var nästan genomskinlig och innehållet vill jag helst inte tala om. Torkskåpet på jobbet blev invaderat av typ hela mig när jag kom fram. På mitt skåp så har jag några lappar hängande med lite roliga citat. Slängde en snabb blick däråt och såg en som jag just då inte fann särskilt lustig.
Tänk positivt::::regn är bra för leran!! Ja menar.......vem bryr sig om leran när man är som en dränkt katt?

Kanske tror nu någon att regnet troligtvis hamnar på min hissa och dissa lista men jag hittade annat att skriva om. Så här  kommer nu VERONICAS HISS OCH HISS

Veckans diss:

1)De som inte går I TID till toaletten och INTE HITTAR papperskorgen. För så måste det väl vara...Hur kan man annars missa hålet och lägga allt utanför, på golvet eller på ringen. För att sedan slänga pappret där det landar och sedan vara färdig!!!!! Tänker närmast på alla offentliga toaletter som man ibland tvingas uppsöka. Försöker göra det man ska utan att spy (om man inte behöver uppsöka en annan som förhoppningsvis ser lite bättre ut)

2) De som kör ALLDELES för fort på vår gata. För sjutton, det är 30!!!! Hur kan det vara så svårt att läsa skyltarna? På denna gatan passerar dagligen otroligt många barn och ungdomar till och från skolan (med eller utan cykel) barn på väg till skolbussen, flertal ute och går med hundar, flertal som tar sin löprunda här förbi. Att inte någon blivit skadad är bara helt otroligt!!!

3) De som går på idrottsevenemang och förstör för andra genom att ex. bråka på läktaren eller slänga in saker på planen. Helt onödigt!!! Stanna hemma, titta på tv:n, hoppa i soffan, riv sönder en kudde och släng en skål popcorn i väggen eller nåt annat. Låt oss andra som förstår hur man njuter av idrott få göra det.......utan avbrott!


Veckans HISS:

1) Min son som varit hos tandläkaren för att undersöka en tand som växer fram lite tokigt. Han var tvungen att dra ut sin mjölktand för att den andra ska komma fram bättre (förhoppningsvis). Pga av jobbet kunde varken jag eller pappa följa med men en snäll farfar ställde upp. Modige sonen fick en spruta och var inne hos tandläkaren alldeles själv och fixade det galant! Love you Anton!

2) Alla goa människor i min omgivning som finns där och slänger till en ett leende, ett skratt, ett lyssnande öra, en kram, en hjälpande hand....(eller bil..hahaha), en härlig kommentar på bloggen eller nåt annat som gör min dag underbar. Ni vet vilka ni är...TACK för att ni finns!

3) Den som uppfann linserna. Himmel vad bra att kunna se! När man tränar, jobbar med yngre barn, när det regnar, när man badar, när man åker skidor osv...Fattar inte hur jag skulle klara mig utan dem. Glasögonen är ok men slår inte mina kära linser.

Fredagskvällen är snart till ända och strax väntar för en trött mamma några timmars sömn. I morgon blir det en lång härlig scrapdag. En dag utan massa måsten.......underbart!

Hoppas att ni alla får en kanonlördag med allt som ni nu behagar hitta på!

Hej hopp!
Kramelikram Veronica

3 kommentarer:

 1. Tja hur var det där? Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder... ;-)
  Hoppas din scrapdag blir toppen!
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Haha... regn är bra för leran... den ska jag försöka komma ihåg!! :-) Härlig hissa och dissa-lista!! Vad stolt man blir när barnen vågar gå in till tandläkaren själva!! :-) Hoppas ni får en kanonhärlig scrapdag... vill du säga hej till mig finns jag på jobbet ett kvarter ifrån er alla goa tjejer!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Bra citat där! Ska försöka komma ihåg det nästa gång jag cyklar till jobbet i spöregn!:)
  Jag älskar också mina linser, skulle inte vilja leva utan dem.
  Hoppas att du haft en riktigt rolig scrapdag!:) Jag har ägnat halva lördagen åt löpning.
  Kram

  SvaraRadera