Sidor

måndag 19 mars 2012

Vårtecken och prickigt rum!

Jaha, så trillade man dit igen då! Fick vara fri från halsont fredag till söndag......jippi.....eller inte. Men va ... nu är det inte roligt längre. Jag som kände mig så på topp igår. Nyss hemkomna från farbror doktorn som kunde konstatera att ingen av oss (jag och sonen) har  halsfluss.....suck och bra. Han sa att det är vanligt med halsont i samband med förkylning och hosta. Okej, men inte så här länge. Nu har jag iallafall fått nånting illgrönt som smakar pecka om man får det i sig. Detta ska jag gurgla mig med så blir man lokalt bedövad en stund. Då gäller det att passa på att äta. Ja, det hände en annan grej i går oxå. Sprang in i en hockeybag med full fart. Som vanligt stod den parkerad i hallen!! (hur jag nu kunde missa den är egentligen helt otroligt...men det gjorde jag iallafall) Lilltån är för att milt sagt uttrycka det liiite röd och svullen. Får knappt på mig skon. Har just nu en aning svårt att vara annat än liiiite butter. Tycker för all del att jag har rätt till det. Nu ska jag tjura en stund, tycka synd om mig själv och sen är det bra med det!!

Okej, nu har jag lämnat det eländet bakom mig...

Här kommer veckans Vårutmaning i stället!!

Ingen vår utan att det finns EN LITEN KRUKA MED VÅRBLOMMOR I!!! Har planterat i helgen och då passade jag även på att byta header på bloggens förstasida. Min snöiga sida kändes lite off.......men nu kommer nästa vårtecken. Vad tror ni hände i morse? Jo, snöflingor virvlade återigen ner från himlen. Just nu skiner solen och det vita försvann lika snabbt som det kom.

 


I helgen har jag hört  jättemånga fåglar som sjunger utanför husknuten. Fågelkvitter...det är väl vårtecken det! Fortfarande hänger de här vid maten och verkar uppskatta den ett litet tag till. Snart är det dax att fixa till holkarna, men det väntar jag med någon vecka. Jag återkommer med resultatet..har nämligen en liten idé där! Har hittat mer grejer som växer fram så sakteliga i min trädgård. Här är underbara små knoppar från min LÖJTNANSHJÄRTA!


och......KROKUSARNA som jag sett i flera trädgårdar här runtomkring.
 Här är en av mina lila små hobbar.


Vad som härnäst hamnar på min kameralins kan man ju undra.....
........jag spanar iallafall vidare på jakt efter nya vårtecken.





Nu blir det PRICKAR..igen!!


Vi har länge pratat om att måla en fondvägg i dotterns rum. Frågade henne vilken färg som önskades och det var så otroligt många att jag bad henne återkomma. Så en dag hittade jag det här tyget och nu har jag satt upp det på ena väggen bredvid sängen.


En av favvofärgerna är som ni kan se TURKOS. Nu har hon varit och köpt värmeljusstakar.


Det är inte färdigt ännu...men vi jobbar på det. Just nu är lillasyster iallafall helnöjd med att hon har lite mer färg........".Mitt rum är mer fräckare nu mamma!" Har ni fler tips så tas det tacksamt emot!



Bästa måndagen till er!

Kramelikram Veronica




7 kommentarer:

  1. Härligt rum hon har fått, man blir glad av lite färg ..... Fina vårblommor det skall jag plantera lite den här veckan också ...

    Ha det bra var rädd om dig

    Kram
    //anneli

    SvaraRadera
  2. Vår dotter vill också göra om i sitt rum. Jag har lovat henne detta, men det kommer alltid något annat projekt emellan och jag orkar inte ha kaos i hela huset samtidigt. Sedan har hon saker i sitt rum som ska ner till arbetsrummet och där är jag inte färdig med röjningen än. Kom ju en hmhm förkylning emellan som tog all energi!:(
    Nu börjar energin återkomma, men då vill jag få ordning efter hallprojektet först och sedan måste jag ta tag i arbetsrummet. Ja, du ser, hon kommer väl få omgjort om något år eller så... Er dotters rum var ju jätte fint! Och jag antar att det alltid är sådan ordning där inne?!?;)
    Kram och krya på er
    Härligt med vårblommor också!:)

    SvaraRadera
  3. Men kära nå´n !! Halsen igen . Du har väl glömt att äta "dina" gojibär. Fina krukor du har planterat. Man blir glad när det kommer blommor i krukorna istället för grankvistar.
    Krya på dig vännen. Kram Eva

    SvaraRadera
  4. Tack söta för dina gulliga ord inne hos mig, de gör mig så glad :-)
    Underbar header du gjort med dina fina blomster, har ej börjat tänka
    trädgård ännu, det får komma när det blir lite varmare
    Nu får du krya på dig och akta lilltårna....
    Många Kramar Ann-Charlotte

    SvaraRadera
  5. Stackars dig!
    Jag känner igen det. Usch det är bättre att få veta att det är halsfluss och kunna bli botad, än att "bara" vara virus infekterad. Hoppas ni snart är på benen igen.
    Härligt prickig fondis.
    Kram :)

    SvaraRadera
  6. Vilken vacker header med så fint planterade vårblommor...
    Rummet är verkligen färgglatt och jättefint. Det prickiga tyget är ju superhärligt...
    Nu får du ta och krya på dig, eländigt virus du fått!!!
    Tack för alla våriga foton du visar....
    Ha en bra dag och friska på dig nu!!!
    Kramizar Susanne

    SvaraRadera
  7. Du tar alltid så vackra bilder på allt. Man hittar allt här inne från fina slter till hur man dekoera fint i trädgården. Du skulle ju vara med i en mode tidning.
    Hoppas du mår bättre nu.
    Många Kramar Louise Syns den 14/4

    SvaraRadera