Sidor

måndag 13 februari 2012

Mycket handboll och Vilken man!!

Så var det ny vecka igen. Helgen försvann i ett nafs men jag har väl ändå hunnit med lite av varje.I går var dottern och jag på handbollssammandrag i Växjö. Vi deltog med 2 lag och alla tjejerna kämpade tappert. Dotterns lag kom hem med 3 vinster och en förlust. Om de vinner eller ej spelar inte någon roll, det viktigaste är att de har roligt. Efteråt blev det sedvanligt stopp på närmaste McDonalds. Sedan fortsatte färden hem i vår lilla minibuss med mycket glada skratt. Om ungarna hade roligt.....ja det rådde det ingen tvekan om.
Heldagskursen i handbollstränarutbildningen var jättebra. Ser verkligen fram emot nästa gång i mars. Vi hade mycket givande samtal, fick mycket bra tips på lämpliga övningar, både lek och styrkelträning. Det sistnämnda har jag nytta av själv. Mycket ryggövningar och det passar ju mig ypperligt som jobbar med barn och ibland lyfter en del. Kom även in på det här med Barnidrott...på vems villkor? Mycket intressant. Vi är alla coacher till våra barn, oavsett om vi är tränare eller föräldrar. Ser ibland både tränare och föräldrar som nog borde tänka till lite om hur de agerar på eller utanför planen. Det påverkar barnens idrottande mer än de tror!

I lördags såg jag honom....jag snackar om Mikael Persbrandt. Slurp, vilken man! Ja, vi var ju på bio jag och min vän L. Vi såg Hamilton, en film jag verkligen kan rekommendera! Det var spänning från början till slut.  Det är inte så ofta jag går på bio. Nu för tiden så blir det mest att man följer med barnen på "deras filmer".

I kväll ska jag göra färdigt de sista påsarna som ska delas ut i morgon på Alla Hjärtans Dag. Det har varit lite mycket med annat som har stått högre upp på  "Saker som måste göras-listan". Jag ska även bli lite nostalgisk och sätta på min skiva med en av mina tonårsidoler Whitney Houston, som tyvärr gick bort i helgen. Jag tror att jag kan varenda av hennes sånger utantill. En vacker kvinna med en gudomligt härlig röst! Liva i frid Whitney...Ha det gott alla glada....och en underbar tisdag till er!

Kramelikram Veronica


2 kommentarer:

 1. Håller med dig fullständigt angående vissa föräldrar och ledare. Sonen vägrade en vår att träna fotboll i början av säsongen. Satt långt inne, men till slut kom det fram att det berodde på en av tränarna. Tur att de då var fyra som delade på denna sysslan så att sonen slapp honom ibland.
  Jag gillade också Whitney Houston, vilken röst!
  Persbrandt är ju inte fel direkt!;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som om du haft en härligt givande helg!! Kram kram

  SvaraRadera